1. 126.
    +3 -1
    Çalıntı olduğu şurdan belli

    " 19-feysbuk üzerinden tanıştığım kızlara garip bir taktik uyguluyorum.2-3 tane ergen üzerinde olumlu sonuç aldım. şöyle bir karaktere bürünün;
    herşeyi tatmış(düşündüğün şeyi değil ) bir erkek. artık sıkılmış, kendini kitaplara ve felsefeye vermiş biri.bir sürü kız arkadaşınız var. hiç aşık olmamışsınız. veya 1 kere aşık olup, kazık yedikten sonra bunun faturasını çevrenizdeki tüm kızlara kesmeye başlamışsınız. tüm kızları cinsel obje olarak görüyorsunuz. duygusal birşey düşünemeyeceklerini savunuyorsunuz. insanlara güvenilmeyeceğini sık sık vurguluyorsunuz.
    şimdi diyeceksiniz ki, olm"""" black_ops"""".ben kendimi kıza böyle tanıtırsam ertesi gün siler. kızların tam nefret ettiğini bir erkek tipine bürün diyorsun bize resmen? böyle taktik mi olur? napmaya çalışıyosun? mantıklı düşünürsek kızın böyle erkeklerden kaçması gerek evet ama kızlarda mantık denen bir kavram olmadığı için sakin olabilirsiniz. avınızla normal bir şekilde konuşun. kızda şu imajı oluşturun; " oha hayatına bak şunun. yatmadığı kimse kalmamış. sıkılmış, bıkmış hayattan.ama benimle ilgileniyo gibi yaa ihihihi" bu imajı verirseniz, online olur olmaz kız selam verir. sürekli sizinle konuşmaya çalışır.
    "

    hala anlayamayanın ben dıbına koyayım
    ···
   tümünü göster