1. 1.
    +2
    beyler fotoğrafı inceliyorum sizin için uzman olarak.

    fotoğraf gerçek arkadaşlar. öncelikle fotoğraf makinasının tarihine ve saatine güvenmeyin dostlar.

    sonra tarrak kelimesindeki r harflerine baktığımızda flaştan dolayı bir parlama görüyoruz. bunu bu kadar gerçekçi fotoşopla vermek imkansıza yakın.

    sever'deki r harfinin ise biraz daha silik diğer harflere göre. fotoşopta bunu vermek zor, zaten bu tarz bi fotoşop yapan biri bi de bunun için uğraşmaz...

    son olarak harflerin düzensizliğinden elle yazıldığı anlaşılıyor, fotoşopta bu kadar düzensiz harfler yazmak insanı uğraştırır, yine böyle caps veren biri bu kadar düzensiz yazmaya kasmaz.

    ikinci foto ise söylediklerimizi kanıtlıyor. öncelikle ışık parlamasının yok olduğunu görüyoruz çünkü aynadan yansıma yok. göğüslerin üst kısmında ilk fotoda olmayan bir kızarma var. gerçek hayatta göğüs görenler bilir, böyle süt gibi göğüsler çabuk kızarır. bu da fake olmadığını kanıtlar. harflerin, benlerin ilk fotoda yer değiştirmesinin sebebi basit. ilk foto aynadan çekilmiş ikincisi ise cepheden. elin yeri de değişmiş ilk fotoya göre. eli alıp bir yere koymak kolay ama dikatli bakarsanız elin elbiseyi katladığını göreceksiniz ikinci fotoda. işte bir imkansıza yakın fotoşop olayı daha.

    sonuç olarak foto gerçek beyler, göğüsler süt, yumulun...
    ···
   tümünü göster