1. 26.
    0
    feci yan etkileri olabiliyor karabasan tarzında anlatayım:

    küçükken devamlı gördüğüm bir kabus vardı. her seferinde o kabusun içinde olduğumu bildiğim ve asla uyanamadığım. şu an yazarken bile tüylerim diken diken. aynen şöyle gerçekleşiyordu:

    uyanıyorum, her yer kapkaranlık, sesleniyorum herkese kimse cevap vermiyor. salona doğru koşuyorum arkamdan biri geliyormuşcasına. pencereye yapışıyorum perdeyi açıyorum korkarak, canavarlar camı kırıp yapışacak korkusuyla. bütün şehir kapkaranlık her yer ama sadece bina silüetleri görünüyor o kadar.

    sonra korkarak annemlerin odasına koşuyorum yatağı açıyorum kimse yok. sonra gardolapa koşuyorum. iskelet biçiminde içeride oturmuşlar uyuyolar. aklımı kaçırıyorum koşmaya başlıyorum evin içinde derken tekrar dışarı bakıyorum camdan iskeletor kılıklı bi tip bana doğru yaklaşıyor. ve herşey çok hızlı bi şekilde dönmeye başlıyor. müthiş bi adrenalin müthiş bi korku. uyanamazsam çıldırcam diye korkuyorum en sonunda uyanıyorum ama her tarafım uyuşmuş acı içinde. bazen de rüya başa dönüyo tekrar aynı senaryo.

    rüyanın her evresini rüyaya başlamadan biliyorum ve en sona gelmeden uyanmaya çalışıyorum çünkü sonda olacakları biliyorum. o sonu yaşamamak için uyanmaya çalışıyorum. şanslıysam nadiren de olsa uyanıyorum ama genellikle uyanamıyorum ve o acı son. uyandığımda ise annemlere koşuyodum hep anlatıyodum rüyayı anlamıyolardı beni. bi yerden sonra sizi anlamıyınca onlardan bile korkuyosunuz acaba bilerek mi size bunu yapıyolar diye paranoyak durumlara giriyosunuz. kötü sonuçlara yol açabiliyor bazen dikkat etmek gerekir.
    ···
   tümünü göster