1. 1.
    +57 -1
    beyler tatilden yeni döndüm, kaldığım otelde bir sürü yabancı ve biraz da türk vardı. herzamanki yabancı kızlar ve türk kızları arasındaki farkı yanyana test ettim ve sonuçlara ulaştım.

    yabancı kızları sabah kahvaltıda görüyorum, hemen "morning" diyolar hafif bi gülümsemeyle. ayı türk kızları o sırada kaşlarını çatmış bi şekilde açık büfeden tabağı tepelemekle meşgul, 1-2 tanesine günaydın dedim kafalarını çevirip gittiler.

    öğlen havuza ya da denize iniyorum, yattığım şezlongun yanına herhangi bir yabancı kız gelebiliyor ve öncelikle selam verip yatıyor, türk kızları ise eğer erkek görürse en az 10 şezlong öteye kaçıyor.

    yabancıların hepsi ilik gibi formunu koruyor, kimisi daha çıtır, kiminin 2 çocuğu var ama hepsinde iki elim kadar züt var, beller tek kolumla saracak kadar. öğlen büfesine gidiyorum hepsinin önünde salata ya da meyve. türk kızlarının 18 yaşındakinde bile züt arkadan gidiyor, zütler selülitten bulgur pilavına dönmüş. çocuğu olanlar zaten çoktan iptal, mahmut abide bile daha güzel züt var. fakat hiçbirşey yokmuş gibi öğlen büfesinde hepsi ya kuşbaşılı pide ya da döner yiyorlar.

    gece çıkıyorum discoya. sahne kalabalık, oynarken karşına yabancı bir kız gelebiliyor. hemen karşında sana eşlik etmeye başlıyor gülümseyerek, hatta elini tutup figürler yapabiliyor. rahatlar, dansın keyfini çıkarıyolar. türk kızlarıysa kendi aralarında dans ederken etraftakileri süzüyolar kim ne giymiş, kim kimle dans ediyor diye. zaten kazara karşına falan denk gelirse hemen arkasını dönüyor, bi de karşılıklı dans edersin falan namusu gider valla.

    özet: genel test sonucu; türk kızlarıyla yabancı kızları aynı kategoriye koyanın cibiliyetini gibiyim, resmen başka tür lan. yabancılar gerçek insan, türk kızları bir ayı türü.
    ···
   tümünü göster