1. 126.
    +1
    beyler bunu her zaman söylemişlerdir ama hiç tanık olmamıştım. bizim türk kızları kendini güzel görür,naz yapar ardından gibtir çekerler çoğu huurdur gerçekten.

    ben bir otelde işe başlayalı 1.5 ay oldu. genel olarak yabancı turistler geliyor. alayı harika insanlar sadece genç kızları değil yaşlılarıda aynı şekilde. biraz ilginizi belli edin onları karşı 1 adım atın onlar size 2 adım atarlar.bu gerçekten böyledir. eğer yabancı dilinizde varsa çok güzel dostluklar kurarsınız benim 1 ayda baya yabancı arkadaşım oldu. face üzerinden sohbet ediyoruz ( olayı sadece gibiş olarak görmeyin). çalıştığım zaman gelip oturup benimle sohbet ederlerdi. yaş sorunu kesinlikle yok onlarda. hiç dert etmezler. yeter ki adam akıllı konuşun çok güzel dostluklar kurarsınız yurt dışına çıktığınızda size yardımcı olacak insanlarla tanışırsınız. gerçekten çok sıcakkanlıdırlar çoğu yabancı turistler.

    ama bizim türk kızı öyle mi.naber desen -sanane be salak diye cevap verir amk salağı.ama yabancı kızlarda öyle değildir. naber desen hemen oda halini hatırını sorar. geçen hafta iki tane çinli bir kız vardı baya muhabbet sohbet ettik baya eğleniyorduk gülüyorduk giderken sanki 5-6 senelik arkadaşımmış gibi sarıldılar, kendi elleriyle yazdıkları iyi dileklerini bana uzattılar. bizim türk kızında bunu hayatta göremezsin mesela. odundur bizim türk kızları, salak, aptal,ayy oyy kelimeleri hiç düşmez ağızlarından.

    siz siz olun yabancı bir dil öğrenin ve ne kadar yabancı arkadaş edinebiliyorsanız edinin.bu türk kızlarından hiç bir tak olmaz.
    ···
   tümünü göster