1. 1.
    0
    okuyunnnn beylerrr... inanın bana ilk defa böyle bişi yaşadım

    beyler :( 26 yaşındayım ve ilk defa böyle bir duruma düştüm..

    her şey dedeme 2 sene önce konulan prostat kanseri teşhisiyle başladı.. doktor bu sizin en iyi günleriniz demişti.

    Hakikatten öyle oldu.. Son zamanlarda resmen morfinle bile agrısı dinmiyodu beyler..

    Dedemlerle evlerimiz karşılıklı ve her gece onun inlemelerini dinliyodum..

    Dün gecede bunlardan biriydi.. sabaha karşı 04:00 sıralarında hem aglıyo hem de beni öldürün diye bagırıyordu.. elimizden bişi gelmiyordu.. Dayanamadım ve yanına gittim.. anneanem başında durmuş elini tutuyodu.. dedemde sayıklamaya başladı...

    Beyler yemin ediyorum o halini görseydiniz napıcagınızı bilemezdiniz.. tuhaf tuhaf halüsinasyonlar görüyordu.. aynen anlatıyorum

    bi ara bize sırtını döndü ve kendi kendine şöyle dedi.. dilide zor dönüyodu..

    yaa insanda biraz saygı olur geldi üzerime oturdu yaaa.. anneannem kim o arkadaş diye sordu.. dedemde beyaz bişi giyinmiş tanımıyorum dedi..

    aradan 2 dk geçti bu seferde bak yine geldi oturdu dedi.. anneannem tekrar sordu bu sefer nerene.

    dedem eliyle gögsünü gösterdi.. (beyler yemin ediyorum yazarken bile gözümün önüne geliyor...

    biraz daha zaman geçti bu seferde aynı kişi için şimdi de tavanda oturmuş bana bakıyor dedi..

    ve belirli aralıklarla kendi öz kardeşinin o anda geldigini ve bir kaç isim daha söyledi.. kanepeye oturdu dedi.. bize de görmüyo musunuz diyodu..

    en son da ulucamide bu askerler niye bekliyor yaa dedi.. anneannemde belki olay vardır ondan bekliyolardır dedi.. dedem de kafasını salladı..

    dedem şu an hastanede ve annem, teyzem ve anneannem kur-an okuyolar.. durumu çok agır beyler.. az önce hastaneden geldim.. artık bizleri tanımamaya başladı..

    beyler.. bakın ben imanı zayıf olan biriyim bunu kabul ediyorum.. az önce yukarıda yazdıklarım hakkında netten araştırma yaptım.. bu durum azrailin bir insanın canını almadan önce en sevdigi ya da sevdikleri kişinin kişiliğine bürünüpte olan bir durummuş..

    edittt: beyler dedem 25.07.2011 saat 16:00'da vefat etmiştir..

    ben, gözlerimin önünde son nefesini veren adamda gördüm, öz amcamın öldükten sonra yıkanmasında da bulundum ama hiç bi olay beni bu şekilde ürpertmedi beyler.. ve şu anda annemden gelmesini istemedigim bi haberi elimde telefonla bekliyorum..

    edittt: beyler dedem 25.07.2011 p.tesi (dün) saat 16:00'da vefat etmiştir.. başsaglıgı dileyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız
    ···
   tümünü göster