1. 1.
    +7 -10
    latince aydınlanmış insanlar anldıbına gelir. 1 mayıs 1776'da adam weishaupt tarafından bulunmuştur. asıl amacı kilisenin ve günümüzde bile var olan muhafazakar kesimin insanlar üzerindeki baskısına son vermektir. günümüzde bazı barzolar bu örgütün aslında dünyayı yöneten 10 aşırı zengin aileden oluştuğunu iddia etmektedir. bu barzolara göre başta metalciler var olmak üzere dünyaca ünlü şarkıcıların çoğu bu örgüte üyedir. bu örgütün onlara göre amacı, dini dünya üzerinden silmek ve kendileri herkesi satanist yapıp dünyayı bu şekilde yönetmektir. onlara göre 1. dünya savaşı komunizm'i güçlendirmek ve rusya'yı bu düşüncenin kalesi yapmaktır. 2. dünya savaşının amacı yavhudilerin avrupa'dan göç edip orta doğuda bir devlet kurmalarıdır. bu 2 dünya savaşı aslında gizli bir örgüt olan illuminati tarafından başlatılmıştır. 3. dünya savaşını da onlar başlatıcaktır ve bu sayede yavhudiler ile müslümanlar birbirlerini yok edicek, bütün hristiyan dünyası dinin kötü birşey olduğuna inanacak, dinden çıkıcak ve illuminati onları satanizm'le tanıştırıp hepsini satanist yapıcak ve beyinlerini yıkayacaktır. daha sonrada bütün dünyayı bir devlet altında toplayacak ve bu devleti kendileri yönetecektir.

    peki bu komplo teorisi neden gerizekalıcadır?

    satanizm teistik ve ateistik satanizm olarak ikiye ayrılır. eğer denilen bu komplo planı işe yararsa ve birgün hepimiz ateist olursak(ki bu imkansız) bizim teistik satanizme yönelmemiz imkansızdır, çünkü ateizm başlıca bütün ilahi inançları reddeder. ateistik satanizm ise şeytan'ı bir canlının aksine güçünün zayıfı ezmesi ve güçlü olanın hayatta kalıp zayıfların yok olması gibi insanların ilkelce içgüdülerinin sembolü olarak görmektedir. onlara göre şeytan dünyadaki kötülüğün ta kendisidir(kedi kesip bakirelere tecavüz etmezler yani), ibrani dinlerde anlatılan şeytan ile bir alakaları yoktur. eğer illuminati denen örgüt gerçekten varsa, ve dini dünyanın üzerinden silmeyi başarırsa ve herkesi ateistik satanist yapmayı başarırsa bile, ateistik satanizm(laveyan satanizm) anarşiyi öne süren bir din türüdür. onlara göre eğer biri sinirlendirirse onları ilk uyarmanız, dinlemezlerse ağzına sıçmanız gerekir. devlet, yönetim, kontrol ya da baskı altına alınmaları imkansızdır.

    yani olurda gerçekten böyle bir örgüt varsa bile, hatta dini dünya'dan silip herkesi (ateistik) satanist yapmayı başarsa bile, ateistik satanizm kontrol altına alınabilecek bir din değildir.

    aynı zamanda israil orta doğudaki bütün islam devletlerinden kat kat üstündür, ve bu islam devletlerinin israil'in sonunu getirme olasılığı yoktur. getirse bile amerika'da ve avrupa'da da çok büyük bir yavhudi kitlesi var.

    ibrani dinlerine inanamayan budistleri ve hinduları saymıyorum bile.

    çoğu şarkıcının ya da grubun youtube'da şarkılarının tersten çalınıp şeytan'ı ya da illuminati'yi öven sözler bulunduğunu görebilirsiniz. bu videolar sadece gruba tak atmak isteyen bir takım malların şarkıyı tersten çalınca "eeeeyy stassdsn zeeehhyyy leeeeemmüü" diye duyulan bir sesin altına "hail satan i love you" yazmasından ibarettir.

    yani illuminati diye bir örgüt varsa bile bu komplo teorisini gerçekleştirme olasılıkları yoktur.

    peki bu kadar insan tak mu var da illuminati diye kıçını yırtıyo, bi ben mi akıllıyım?

    insanların kendini hükümete bağlı hissetmeleri gerekir. yoksa hükümetlerinin ne tak yediğini anlar ve ayaklanma çıkarır.
    örneğin amerika sırf halkın komunizm'den korkması için durduk yere vietnam'a savaş açmıştır ve binlerce zavallı genç o savaşta tak yoluna gitmiştir. şimdi komunizm ölünce, halkın tekrar korkçak bişeye ihtyacı vardı, amerika hemen el-kaide'yi besleyip yeni bi tehdit ortaya çıkardı, ki halk kendini tehdit altında ve hükümete muhtaç hissetsin. bizim devletimiz farklı mı? hayır. bakın pkk'ya. devlet 50.000 asker gönderip onların dıbına koyabilecekken göndermiyo çünkü bizim korkup devletin bacaklarının altına saklanmamızı ve ona muhtaç olmamızı gerektircek bi tehdite ihtyacımız var. illuminati'de bu tehditlerden biri işte. insanların eşitlikten kaçınmaları, kuzu gibi davranmalarının en büyük sebebi olan dine kendilerini daha bağlı hissetmeleri için uydurulmuş bir yalan sadece.

    özet:illuminati diye bişey yok.

    seviyede yükseldiği için buyrun hemen:

    amzütmemeamzütmemeamzütmemeamzütmemeamzütmeme
    ···
   tümünü göster