1. 101.
    +22
    beyler kardeşim(!)le yaşadığım olayları anlatacam.
    herkes dinlemeli amk şu dünyada kardeşine bile güvenmeyeceksin. aynı anadan doğmak bi gib fark etmiyor. şu yaşadığımı tanımadığım adamdan bile beklemezken amk en yakınım lan en yakınım amk bini mahvetti beni. her şey berbat amk her şey berbat...

    dinleyecek olan varsa dertleşecem kendimle dinleyin amk.
    85liyim. az çok tip var. zeki de adamımdır. özellikle de şanslıyım amk. yani öyle düşünüyordum. hayatımda genelde istediklerim oldu. tek başına savaştım çünkü her şeyle. kimseye dayanarak güç alarak yaşamadım. her gibko işimi kendim yaptım. yaptım da . yapana kadar çaba gösterdim en azından. ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım hep.
    kendimi anlatıyım dedim biraz. bi gibko özelliğim yok ama kendine güvenen bir adamım.

    5 6 yaşındaydım amk. lan çok iyi hatırlıyorum ya. etrafta olan bi sürü binin kardeşi olmuş. yalnız değiller. bende de küçüklükten beri bi böyle yalnız kalma korkusu var amk. korkuyodum ya bildiğin. lan böyle hep yalnız bırakacaklar diye diken üstünde gibi yaşardım. çocuk aklı işte amk. kardeşi olanları görünce bizimkilere yakındım amk. ağlıyorum sızlıyorum. kardeş istiyorum da kardeş istiyorum. ne gib var yalnız kal amk ya ne derdin var gibiyim ızdırabını ne tak olduysa ondan sonra oldu zaten. içimdeki insafı vicdanı gibeyim. beynimi gibeyim bi kere amk beyin yok bende.
    öyledik bizimkilere 1 yıl sonra filan geldi bi tane bin. adını da ben koydum amk. o zamandan belliymiş aslıda. cem bini. lan ne kadar sevinmiştim amk. çocuk aklıyda neler neler düşünürdüm. yok şöyle top oynayacaz yok kavga edince şöyle koşacam yardımına. yok yalnız bırakmayacam. her şeyde destek olacam. yaptım da. elimden gelenden fazlasıyla yanında oldum binin. şu ana kadar olan her döneminde. abilik değil babalık yaptım ona. amk hayatında hep yolunu ben gösterdim hep ben amk. bi kere olsun adam gibi kızmadım amk. her takuma karışırdı. bi kere amk gibmedim belasını hep ona yanarım zaten.
    bi kere evde tüm varlığım gitmiş oldu amk. her şey cem binine de cem binine. biz büyüğüz ya amk kardeş bi de ben de her şeyin ona yapılmasını isterdim. küçükten bencil değildim amk. ne diye bencil olmazsın böyle olacağını bilsem bencil olmaz mıyım amk. olamam lan aslında. yine gibeceğini bilsem yine yapardım. hep bu vicdanım amk hep vicdan
    bin ayaklanmaya başladı yürüyo ediyo. ben oyunumu bırakır o binle ilgilenirdim. zaten valide çalışıyordu. ananede kalıyoruz kadının bi ayağı çukurda çocukla ben ilgilenirdim. amk 12 13 yaşında yemek yapıyordum ya. bu bin aç kalmasın küçük diye. okula ben zütürür bırakırdım. o öğlenci ben sabahçı olduğum zamanlarda koşa koşa eve giderdim yoldan karşıya geçemez diye. korkardım amk üzerine titrerdim resmen.
    dersi olur ben yardım ederim. paşam ödev yapmak istemez ben yaparım. bi kere sorumluluğunu aldık ya. sanki ben doğurdum amk binini. sanki ben yaptım ha. neyin davası neyin mallığıdır bilmem. hep bi sahiplenme özelliğim var amk hep bi mallık. kafamı gibeyim ne derdin var sanane bin. lan bu kadar sorumluluk bir çocuğa verilir mi amk ya. o kadar yorulmuşum ki amk resmen omzum filan çöktü ya bu kadar savaş içinde olmak bu kadar koşturmaca bu kadar hırs ne için ya.
    adam lise sınavlarına hazırlanıyor. anadolu fen lisesi sınavları. biz süper üniversitedeyiz. diş hek mezunuyum amk. 7 senede bitirdim amk okulunu. ilk senelerde bu binle uğraşıyoruz yine liseyi bitirdi yine biz uğraşalım. dersaneye gönderemediler beni gidemedim amk napıyım. ama bunu yolladılar. mezunken kazandı makina mühde okuyor. hayatında naaptıysa yüzde 80i benim sayemdedir amk. okuldan gelir buna yardım ederdim üni için amk. sonra sabaha kadar gibko derslerimle uğraşırdım. lan bi kere de sağol be abi demedi amk. sanki zorunluyum lan. bi kadir kıymet bilmedi amk bi kere ya bi kere
    4sınıf oldum amk kaçak öğrencilerin çalışması klinikte filan. yalvar yakar bi klinikte işe girdim. paso gece nöbetine kalıyorum amk. gecelik 50 lira para verirler. aç milaç 2 sandalyede uyumaya çalışırdım sabaha kadar. bu bini de dersaneye göndermek için eve yardım ediyorum. peder artık kardeşin için para lazım sen işe gir filan ayağı yapıyodu. paso evdekilerle kavga ediyoruz amk. köpek gibi çalışmam lazım ama çalışacak zaman yok. ama aldığım paralardan harçlık veriyodum bu bine sigara parası yapıyo bin de amk. bizin zütümüz gibiliyor sabaha kadar bu keyfinde amk. ben alıştırdım onu amk ben ben ben
    bu bin lisenin sonlarına doğru ota bulaşmış amk. esrar filan satıyor. adamın cigarasına para topluyoruz lan. bi de imanım gibiliyor. koşturdum da koşturdum. elemanın son senesi dersaneye gdiyor. bu sene kazanırsa üniyi burs murs ayarlarım diye plan yapıyorum amk. ne zaman sorsam iyi abi süper iyi yer gelecek cart curt diyor. inanıyorum amk. ha şu var tek bi gün olsun bana saygısızlık yapmadı ama bilmedi amk ne yaptım ne ettiysem bilmedi bin. amk biz de elemandan iyi şeyler bekliyorz tabi yapmaz yani amk bini bir şey. cigara işine iyice sarmış amk. hırsızlık filan yapıyormuş gibtiğim para için bizim verdiklerimiz de yetmiyor amk zütüne.
    neyse açtım telefonu. tanımadığım bi ses. cem in abisi misiniz siz dedi. dedim ne bu amk. afalladım uykulu kafayla. evet dedim. amk titredim birden dedim buna bir şey mi oldu başına bir şey mi geldi. yusuf yusuf attı amk sonra dedim nasıl olsa evde lan ne endişeleniyorsun dedim. içim rahatladı. hocası filandır diye düşündüm. sonra dedim gecenin 3ünde niye arasın amk sabahı yok mu bunun.
    evet dedim amk abisiyim. lan telsiz sesleri filan geliyor. aha dedim bizimkilere bir şey oldu. amk üzerimde önlük koşmaya başladım resmen. eve doğru kafayı yedim. sonra dedi cem bi kavgada bıçaklanmış. ananı gibeyim elim ayağım boşaldı. yere yapıştım direk. nasıl lan ne bıçaklanması bizim cem mi amk dedim lan bi dk yanlıştır lan. filan cem in işi olmaz dedim. sordum cem ... mı. emin misin. esmer mi ver bi telefona ya filan ağlayarak sokağın ortasında bağırıyorum amk. lan nasıl olur filan gecenin 3 ü amk.
    sizin için toplarladım beyler
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster