1. 1.
    +88 -5
    evet dostlar asyali fantezisi kuranlar icin 1 yillik amerika tecrubem sonucu sizin icin usenmedim asyali rehberi hazirladim.

    once japonlardan baslayalim: asyalilar arasinda motor potansiyeli en yuksek hatunlar.
    vermeleri icin sadece tipinizden hoslanmalari yeterli. gibis konusunda uzman seviyesindeler, her turlu pozisyona gelir onu yapmam bunu yapmam demezler. sadik degillerdir, bugun size verirken yarim roommateinize vermekten cekinmezler. tek gecelik gibis icin birebirdirler. takilmayi, eglenmeyi, icmeyi severler. giyim kusam konusunda american chicklerden geri kalmazlar. diger asyalilara gore fizikleri daha iyidir, en azindan gosusleri var lan:)
    http://21.media.tumblr.co...lv43u441LMNmSW9o1_500.jpg
    http://1.media.tumblr.com...m3otav8x0BDGrHpo1_500.jpg

    ikinci olarak koreliler: bu memleketin hatunlari inanilmaz gosteris ve sekil meraklisidirlar. yaz kis mini etek sort giyme potansiyeline sahip bu hatunlar zengin olmalarindan mutevellit herseyin en pahalisini kullanmaya ozen gosterirler. bu erkek konusunda da gecerlidir. bu milletin hatunlarina kaymak icin saglam cukka ve sekle sahip olmaniz gerekmektedir. araba, ev ve tip onem siralamalidir.
    japonlari ve cinlileri sevmezler hatta kucuk gorurler. bir cogu estetik operasyon gecirmistir. guzel ve bakimli karilardir. yatak performanslari japolar kadar iyi olmasada tatmin edicidir. uzun sureli iliski icin uygun degillerdir sayet sizden sengin birini bulduklari anda tekmeyi basarlar.
    http://lh5.google.com/har...CJ2Dg/korean_girls3-1.jpg
    http://img2.ak.crunchyrol...1/e961ea262b36c0_full.gif

    cinliler: acikcasi cinin cok buyuk ve eyalet sistemine benzer bir yapisi olmasindan dolayi kizlarida bolgelere gore degismektedir. bolge bolge anlatip uzatmak istemiyorum.
    asiri derece utangacdirlar. sinif arkadasi olupta 3 ay selam bile vermeyenleri vardir. cok samimi degilseniz konusurken kesinlikle el vucut temasina girmeyin. ufak tefek hediyeler vermeye bayilirlar ama size tavsiyem hatun hediye verdi diye size yaziyo sanmayin avcunuzu yalarsiniz bu onlarda gelenek gibi bisey. diger asyalilara gore fizik olarak en zayif olan hatunlar cinlilerdir ve ten renkleri inanilmaz beyazdir. bu beyazliktan dolayi vucuddaki en ufak tuyler bile goze batar. ilginctir buyuk bi cogunlugu biyiklidir ve makyaj yapmazlar. sekil olarak bircogu kezban kategorisine girer. turk kizlari gibi arabaya verenleri cogunluktadir. ama digerlerine nazaran sadiktirlar. severlerse erkekleri icin herseylerini feda ederler ayaklarinizi bile yikarlar lan. yatak performanslari turk kizlarindan pek farkli degildir genelde herseyi erkegin yapmasini beklerler(istisnalar kaideyi bozmaz.) gece gezmelerini icmeyi pek sevmezler, genelde evde takilip film izlemeyi yada salak salak oyunlar oynamayi tercih ederler.
    http://image.xinmin.cn/20.../20070701125704263543.jpg
    http://pic1.dbw.cn/0/00/09/77/97749_084519.jpg
    http://movementarian.com/...2009/04/chinese-girls.jpg

    digerleri hakkinda pek fazla gozlem yapamdim dostlar. tayland ve tayvanlilar diger asyalilar gore daha esmer oluyolar ama derseniz ki bize ne lan ten renginden gibisten haber ver o konuda uzgunum dostlar.

    ortak ozellikler: bir cok asian movide gordugunuz uzere bu ablalar hairy seviyo arkadaslar, tabi ki tiras edenlerde var ama genelinin amcigi simsiyah killarla kapli. sonracima gercekten soylendigi gibi amciklari cok dar. eger hatun ciddi bi motor degilse gibmeden once saglam bi on sevisme sart. ama acik ve net soyluyorum asyali gibtikten sonra diger milletler cok bol geliyo piskolojiniz bozuluyo lan acaba benim dalga cok mu kucuk diye. bosuna dememisler asyali hatunlar yuzyillardir beyaz erkeklere zenci gibi hissetme sansi veriyolar diye *
    son sozum ben onlarin o kedi enigi gibi miyik miyik seslerine kurban olurum dostlar.
    hepinizin bir gun asyali gibmenizi diler sozlerimi burda sonlandiririm.

    ozet gec piiccccccc diyenlere gelsin: ben asyali gibtim, bulursaniz sizde gibin.

    al bunlarda bonus olsun:
    http://lh6.ggpht.com/oreo.../OXLFYjV8v4E/s1024/21.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/...5Zw/s1600-h/morishita.jpg
    http://www.fecielo.com/wp...se-girl-nozomi-sasaki.jpg
    ···
   tümünü göster