1. 1.
    +2
    arkadaşlar size iki çift lafım var.

    tamam eğleniyoruz, gülüyoruz, dalga geçiyoruz ki hatta çoğu zaman takunu çıkarıyoruz da, yani ne bileyim birisi jeton ile ilgili bişey yazıyor akabinde "ananı jeton atarak gibtim", danstan bahsedersin "ananı dans ederek gibtim" gibi söylemleri olan arkadaşlar neyin peşindeler onu anlamıyorum?

    yani hadi kaybol nicki arkadaş bunu başından beri yapıyordu, o onun tribiydi de şimdi bu her yazdığı yazının yarısından fazlası bu tarzda olan arkadaşlara ne demeli? gerçekten yazarken ne gibi bir haz duyuyorsun?

    şahsen ben çok sıkıldım böyle aptalca entryler görmekten. anasını gibiyim, ben cenabettin pipisipis nickiyle birinci nesilden gelmeyim, daha sonra silindim ve üçüküncü olarak yoluma devam ediyorum. uzun zamandır sözlüğün anası gibildi falan diyoruz da şu son 2-3 aydır, özellikle de liselerin tatile girdiği süreçten beri koskoca inci keyif vermeyen bir yer haline geldi lan. benim gibi düşünen zilyon tane de adam bulurum amk.

    hayır cidden "ananı poşetleyerek gibtim" lafını okuduğu zaman bundan keyif alan adam var mı? varsa da bişey diyemem yani anasını bol bol farklı şekillerde gibsinler o arkadaşın derim, düşünür giderim...

    şurda işteyim, borsa açılmadan kahvemi yudumlarken biraz incide takılıp keyif yapayım diyorum ama, her gün daha da kötüleşen bir enkazla karşılaşıyorum...

    özet mözet yok okuyun işte amk.
    ···
   tümünü göster