1. 1.
    +20 -53
    inanmayan ve sazan.avi diyenler bi uzasın..

    gerçek erkekler gelsin.bu gece mükemmel olucak.

    buğday tenli, açık kahverengi saçlı,ela gözlü,1.70 boylarında, kilosu yerinde etine dolgun. dibine kadar ciksi.

    muhtemelen deliler gibi sevişicez.bir tane 35lik istanblue votka,6 tane de miller bira aldım. eros 12lik te hazır.
    sadece benim yanımda giydiği geceliğini de kendi ellerimle yıkayıp kuruttum ki bugün geldiğin de tertemiz giysin.
    sonuçta bekar evindeyim. sadece kilot'lada geziyo gerçi ama pembe gecelikle daha bi ciksi.

    hele bi de evde dolaşırken sütyenini çıkartıp sadece tişörtle gezmesi yok mu..o dolgun iri memeleri tişörtünden fırlıcak gibi oluyor. meme uçlarını ve göğüslerini tutup bi daha bırakasım gelmiyor. tişört üstündeyken ağzımı zütürüp ısırıyorum memelerini. hayatımın en tatlı anları bunlar.

    muhtemelen film izlerken her zaman ki gibi filmin 15. dakikasında ben onu yalamaya başlıcam ve film bitene kadar kanepede sevişicez ..

    sonra koridorda deliler gibi yiyişerek, odama geçip votka mızı yudumlamaya başlıcaz. daha sonra anadan doğma bir şekilde deliler gibi yalaşırken , 2 3 kere orgazm olduktan sonra mum ışığında çırıl çıplak dans edip çırıl çıplak muhabbet edip her zaman ki gibi sarhoşluğun etkisiyle dertleşip ağlıcaz... ve sonra birbirimize sımsıkı sarılıp uyuruz. sabaha doğru kalkıp tekrar sevişiriz...

    tüm bunların capslerini isteyenler olursa eğer ;

    sadece yolla demeniz yeterli.

    capsleri çekip çekip burdan yollıcam.

    şukularınızı ekgib etmeyin hizmet veriyoruz.

    edit 09:40 :gece olanlar böyle devam etti;
    mum ışığında çırıl çıplak dans edip , deliler gibi birbirimizi yaladık. yatağa tersli düzlü yatıp o benimkini yaladı ben onunkini en çok zevk aldığım buydu. kafalarımız o kadar iyiydiki her pozisyona girerken kahkaha atıyoduk. domalttım arkasına geçtim defalarca yaladım. seviştikten sonra biralarımızı yudumlayarak gözlerimiz çökmüş bi halde çırıl çıplak yerde oturup muhabbet ettik.05:00 gibi yatağa geçip gözlerimize bakarken uyuya kalmışız. sabah 07:00 'da uyanıp tekrar seviştik. geçirdiğim en huzurlu, en gibişi bol gecelerden biriydi.
    ···
   tümünü göster