1. 376.
    0
    ***

    o kadar hararetli konuşmuşuzki sun bize seslenmiş 2 defa duymamışız. yanımıza geldi kolunu omzuma attı. yeter artık gidiyoruz dedi. biz matt le konuşurken bunlar planı yapmış bile gece klübü gibi bir yere geçilecekmiş. bizden önce gelen öğrencilerden birisi bizi zütürecekmiş.

    hep beraber otobüs durağına geçtik. blank diye bol ışıklı bir mekanın önünde durduk. club ın dıptısları hafiften duyuluyor sonra birileri club a girip çıkarken açılan kapıyla ses bir artıp bir azalıyordu.

    abartıyorsam şerefsizim. hayatımda öyle bir manzara görmedim.
    taş gibi kızlar, sarhoşlar, etek boyları kalçalarını örtecek seviyede oraya buraya pervasızca oturuyorlar. küçük çaplı bi dumur yaşadım. ilk defa görüyoruz böyle şeyleri.(yani ben ilk defa görüyodum herhalde diğerleri pek şaşırmamış gibiydi)

    içeri girdik. alt katta dans pisti üst katta ta takılmaca vardı. alt kata geçtik. dans pistinin ortalarına doğru bi baktım. bizim okuldaki araplar ellerinde bira bi o yana bi bu yana sallanıyorlar. önlerine gelen kızla dayamalı dans yapıyorlar. bizi görünce muhabbetimiz olmamasına rağmen 40 yıllı ahbaplarıymışısz gibi geldiler konuştular. zil zurna sarhoş muallakler... bara gidip bi vota+redbull söyledim 4.5 pound ödedim.

    bu arada eğer yolunuz düşerse ingiltere' nin bir kentine cuma ve cumartesi geceleri böyle yerlere gitmeyin. uluslar arası öğrenciler için bu günler haricinde özel günler düzenliyorlar. orda hem içki ucuz hem de ortam biraz daha elit.
    ···
   tümünü göster