1. 1.
    +13 -1
    beyler öncelikle söylüym, siyaset yok ve hangi %50 den bahsettiğimi söylemiyorum

    her vatandaş bunu okumalı bence..

    %50 ordunun birilerinin tek elinde olmasını istiyor, demokrasi mi halkın cahilleştirilmesi mi bilemedim
    %50 tutuklu onlarca gazeteciyi hiç bipine takmıyor. sürünsünler istiyor ve her seferinde oyları artırarak iktidara getiriyor.
    %50 141 subay ve 40 civarında generalin darbe planladığını ve ondan içerde olduğunu sanıyor(80 darbesinde en fazla 10 kişi planlamıştı... )
    %50 demokrasiden dem vuruyor, 1980 darbesinin anayasasını istemiyor, sivvil anayasa diyor, ama 1980 darbesinde konulan zorunlu din dersine(!) demokratik bakıyor, ve darbe ürünü bir barajı demokratik buluyor, neymişte onlar bu baraja karşı iktidar olmuşlar.
    %50 aldığı maaştan memnun, herkesin işi ve evi var.
    %50 dinine çok bağlı ama din kardeşi ırak'ın işgali için amerikaya tezkere veren bir partiyi destekliyor.
    %50 israil karşıtı, ama partileri israil ile açıktan antlaşmalar yapıyor.
    %50 ülke kötüye gidiyorsa bunun sebebinin dinimize %100 bağlı olmamamızdan kaynaklandığını sanıyor.
    %50 depremi bir tanrının o topluma kızdığında gönderdiğinni sanıyor (bkz: 7 4 yetmedimi) ama rusya, alkolde, birada +18 yaş sınırı yok, sokakta gibişiyorlar deprem olmuyor, neden biliyor musunuz? çünkü fay hatlarının oturması diye bir şey var, anakayayla ilgili tanrı ile değil.
    %50 diğer %50 nin aptal olduğunu düşünüyor.
    %50 nin mizah anlayışı yoktur, cidden dinci bir mizahçı görmedim(varsa affola.)
    %54 şeriat istiyor(diğer yüzde 4 nereden bilemiyorum, cc'c'dir.)
    %50 islamın dünyaya 10 yıl sonra hakim olacağını zannediyor
    -bu nasıl olacak, bilimi yobazlık sayarak mı? geçenlerde bir gencimiz matematik köünde güzel bir (asallar üzerine) çalışma yaptı ve bu iplenmedi, çocuk tübitak'dan direkt atıldı
    -evrim kakadır diyerek mi? evrim ne amk. diyebilirsiniz ama açıkca ifade etmeliyim ki evrim sayesinde genetik bilim bulundu, bugün dna testine inananlar evrime inanmazlar (bkz: bilime inanmak) bilim inanılacak bir şey değildir...
    -islam dünyaya hakim olmak istiyorsa bilime önem vermelidir, 500 yıldır islam aleminin yapmış olduğu bir buluş söyleyin, pardon en son endülüs emeviler döneminde yapılan cebirler falan var...
    %50 şu an ülkenin çok iyi olduğunu savunuyor.

    ---
    Açık konuşmak istiyorum, halkın %50'si buysa, afedersiniz çıkıp kılımı kıpırdatmıycam, kadınları biliçlenmeyen bir toplum yok olacaktır, bi erkeği de kadın yetiştirir sonuçta, onlar bilgili olmalı, ama ben bunlara ne katlanırım, nede görüşlerini değiştiririm, kıdem tazminatı azaltıldı sanırım, bunu bile savunanları gördüm, gülüyorum; işçi sınıfı artık burjuvazinin köpeği olmuştur.

    modlar, lütfen silmeyin, propaganda değil dışa vurum...

    özet: ülke güllük gülistanlık değil çocuklar.
    ···
   tümünü göster