1. 1.
    +22
    bugünün konusu "kadınlar hisseder". kadınların gözünden "iletişimde olumlu farkındalık" konusuna açıklama getirmeye çalışacağım.

    Bir erkeğe, bir kadın gösterdiğinizde ve ne görüyorsun dediğinizde alacağınız cevap çok komiktir. Büyük ihtimalle dikkat edeceği şeyler herkesin dikkat ettiği özellikler olacaktır. ” Çok güzel sarı bir saçı var ” yada ” vücudunu beğendim ” yada ” boyu uzun ” yada ” kırmızı bir tshirt giyiyor ” gibi şeyleri fark ederken , aksine kadınlar daha farklı şeylere dikkat ederler.

    Sana bir soru sorayım. Bir kadınla konuşurken, büyüleyici bir şekilde başka bir kadının yanınıza gelip seninle konuşmaya başladığını kaç kez gördün?

    Erkeklerin çoğu bunu, bir kızla konuştuğun diğer kızlarla da iyi konuşabileceğini düşündüğü için yanına geldiklerini söylerler. Aslında bu tamamen çevreye yaydığın enerji ile alakalı birşeydir.

    Bir kadınla flört ederken, gülerken ve samimi iletişim kurarken, diğer kadınlar bu enerjiyi fark eder. Kadınlar duyguları sever ve fark ederler.

    --spoiler--

    işte bu yüzden , sürekli herkesle konuşmak , bir kızla konuşmak kadar önemlidir. Bu biraz da enerji olayı. Kadınlar çevreye güzel enerji yayan erkeklerden hoşlanırlar.
    --spoiler--

    --spoiler--

    yalnız binler sürekli am züt meme başlıklarını sol taşaktan upluyorsunuz, gelin birşeyler okuyup öğrenin. aklınıza takılan bir yer varsa, eklemek istediğiniz birşeyler varsa ciddi olmak koşuluyla ekleyin, hep beraber tartışalım *
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster