1. 26.
    0
    @25 o dediklerinin hiçbiri evrenin kurulmuş bir düzen olduğunu kanıtlamaz. anlaşılamayan herşeye doğaüstü birşey yaftalarsınız ama bir süre sonra onlar da anlaşılmaya başlanır ki bu da insanın gelişimidir. nasıl bir zamanlar tapılan yıldırımlar, güneş, yıldızlar vb. olaylar şu anda açıklanabiliyorsa ilerde de sizin 'allah yaptı oldu' dediğiniz olaylar gelişimin verdiği imkanlarla açıklanacaktır.

    ayrıca yine @25 e sesleniyorum zaten o bahsedilen kesimlerden nefret ettiği için, veya allahtan nefret ettiği için adaletini beğenmediği için isyan eden ve 'ben inanmıyorum yeaa' diyenden adam olmaz, ben ateistim dememelidir zira olmayan birşeyden nefret etmek gayet mantıksız ve salakçadır(o adamın reddettiğini düşünerek).

    ateist kişi araştırmalıdır, sorgulamalıdır(burada dinle en önemli zıtlaşmayı yaşar), bilgi edinmeye çabalamalıdır, kafa yormalıdır ki gerçeğe ulaşıp doğruya doğru yoldan gidebilsin. değilse daha önce de belirttiğim gibi sırf o kesimlerden nefret etti diye kişinin bilgi edinmeden kendine sıfat takması tam anlamıylar öküzlük, yavşaklık ve davarlıktır

    sevgilerle am züt meme
    ···
   tümünü göster