1. 1.
    0
    binler gelin şu inci giber diye bildiğiniz, bi tak sandığınız yerin nasıl boş bir yer olduğunu, burada nasıl da gibildiğinizi, aslında ne kara önemsiz olduğunuzu anlatıyorum. yani aslında bi gibim olmadığınızı anlatıyorum.(şimdi binler çıkıp "biz aslında eğleniyoruz amacımız bi gib olmak değil sadece eğlenmek" diyecek ki, o da yalan. eğlenmiyorsunuz amk. gerizekalılalıları ileride ispatlayacam)

    sözlüğün ilk adı zeykur sözlük. daha sonra inci sözlük oldu. yani bir gece ansızın. adı değişti, inci sözlük oldu. peki neden ?

    soner yalçın mode on
    yıl 1999, aylardan şubat(yanılıyor olabilirim çünkü ekşi sözlük'ü o kadar da giblemiyorum)...
    sedat kapanoğlu boş beleş, bi baltaya sap olamamış eskişehir'li bir türk genci. zeki ama o okadar da zeki değil. ortalamanın birazcık üstü. yani kendisi gibi milyonlarca insan var. peki kendisini ayıran ne ? yetenekli. ama o da çok değil. yeteneği şu: adam coder. yani şu: adam bilgisayardan anlıyor. program yazabiliyor, web siteleri açabiliyor vs vs vs... bu işlere hevesli yani. ama bunu büyük bir şey sanmayın. sedat kapanoğlu'nun da ekşi sözlük'ün büyüklüğü de tamamen bal. bal. bal. çünkü o zaman tonla coder var. sedat'ın yaptığını yapabilecek hatta çok daha fazlasını yapabilecek insanlar var.
    ···
   tümünü göster