1. 126.
    +62 -4
    beyler başlığa gelen ilgi ve özel mesajlar üzerine devam ediyorum. ama bazı sabırsızlar var gördüğüm kadarıyla, "eee hamua goyum" diyolar.

    onlar için özet geçiyorum : o kıza küçük sürprizler yapın.

    şimdi elenen insanlarla birlikte devam edeceğim. öncelikle en iyi balık bulanık suda yakalanır, bunu unutmayın. balık demişken, bi de balıkçıların şey sözü var : "doğru balık için doğru yem/olta". tam hatırlamıyorum, bu konseptte bir şey işte. bi balık yakalamak bile bu kadar güçken, kadın gibi karmaşık bi varlıkla uğraşmak biraz daha emek gerektiriyor. ama anlattıklarım sayesinde sadece o'nu elde etmeyeceksiniz. her kadını elde edeceksiniz. ve elde etmek, sadece tavlayıp, sonra yatağa atmakla uğraşmak falan değil. öyle bi şekilde elde edeceksiniz ki, söyleyeceğiniz bi kaç cümle ile yatağınıza istediğiniz zaman girebilecek karşıdaki.

    kadın süzgeci var bi tane. şu şekilde. bi kıza sorun :

    hobilerin neler?

    -
    müzik dinlemek, kitap okumak, yemek yapmak
    -

    bu kızı hali hazırda ele geçirmişiz demektir. bizim uğraştığımız daha çok bu zeka süzgecinden başarıyla çıkanlar. yani

    -
    gitarlı müzikler, eski rus edebiyatından romanlar, bol baharatlı yemekler yapmak
    -

    diyen kızlar. en zekiye, en karmaşığa, en zora oynuyoruz. bunu başaracağınızın nası garantisini veriyorum? "kadın doğası". hepsi için aynıdır. en basitinden kadınlar ciksten zevk alır. bu sizi tercih etmeleri için yeterli bi sebep, dünyanın en küçük penisine sahip olsanız da. ona zihinsel ciks yaşatacağız.
    ···
   tümünü göster