1. 151.
    +66 -3
    @128 valla şu ana kadar yazdığımı "olay telkinde bitiyo kanka, zihnine inip dıbına koyucan" desem bi gib etmezdi. aça aça anlatmam gerekiyor. ben de bilmiyorum ne zaman toparlayıp bitirebilirim. ama ne zaman bittiği önemli değil, gibtir et. okurken kattıkları olacak mutlaka hep.

    entry numaralarını unuttum ama bi kaç kişi de sürekli başa sardığımı, reklam kampanyası gibi ilerlediğimi söylüyor. abi hani vardır ya, karete öğrenmeye gidersin sana muallaknin biri günlerce teori anlatır, giberim belanı hareket göster dersin. bu da onun gibi olay, teoriyi tam olarak kapmak, ne anlattığım, nası anlattığımı iyice sindirmek gerekiyor devamı için. buradaki avantaj, ben bu işten para kazanan kişisel gelişim kitabı yazarı değilim. en samimi en hardcore mekanlardan incinin yazarıyım, yani mutlaka pratik bilgiler iyice gelecek. zaten teori iyice kavranırsa, pratiği kendiniz de oluşturabilirsiniz.

    sonunda gibe bağlayacak paranoyasındaki yazarlar : bağlasam ne olacak hocam? gibtir et, koy zütüne, anlattıklarım biraz bile aydınlattıysa o yeter, öyle düşün. bana güvenin, gibe bağlamayacağımın, açık net hameleler göstereceğimin garantisini veriyorum.

    ben bunları farkında olmadan yapıyorumcular : abi insanız, yaşıyoruz (national geo. reklamı gibi oldu). hayatımızın içinde şeyler bunlar. bunları farkındalıkla yapmak apayrı bi ustalık.

    bi bilgisayar programcısının kodları yazdıktan sonra, programın çalıştığını görmesi gibi. bi müzisyenin notaları deftere yazdıktan sonra pianoyla çalınca hayran kalması, bi filmcinin filminin kurgusunun bitmiş halini izledikten sonraki haliyle gurur duyması gibi orgazmik bir zevk haline gelecek ilişkiler.

    bütün ilişkileriniz, sizi mutlu etmek için var olmalı. giberim mutsuz eden kontrolsüz ilişkiyi.
    ···
   tümünü göster