1. 51.
    +31
    @51 panpa bu mallar her fotoda yapıyo onu. o bulaşıkçı panpa da her şeye sorry diyor başka kelime bilmiyor amk.

    bi gün kesin kafam güzel olur ben de o elemanı alırım olum bu kadar ezik olma vur yumruğunu masaya gerekirse diye akıl veririm amk:)

    beyler burda saatler 12.40 şu an öğlen. saat 3 te bizim firmadaki hatunla buluşmam lazım ki tam yerini bilmiyorum.

    bu arada işler iyi gitmiyo ya kovacaklar beni ya da yeni anlaşma teklif edecekler. hiç geri vites yapmayı düşünmüyorum amk. iş konusunda kafam bozuk bugün halletmem lazım. detayları ne iş yaptığımı falan bu buluşmadan sonra anlatırım.

    bi duşa girip şu leş havanın kokusunu atayım üzerimden amk. bi de dün yediğim karabiberleri çıkarmam lazım ama hijyenik bir binim henüz tuvaletle kaynaşma aşamasındayız, kıymetli takumu bırakmak için biraz daha ısınmam lazım buraya.

    duşu muşu halledip görüşeceğim yere nasıl gideceğimi öğrendikten sonra tekrar otururum panpalar. sonra görüşmeye gidip detayları size yazarım. inşallah sıkıntı olmaz amk yoksa hayatım kayacak.

    şans dileyin bana binler şimdilik kaçtım. okuyan herkese teşekkürler cidden, başka türlü başımdan geçenleri günlük şeklinde tutamazdım iyi oldu böle.

    bu arada resepsiyona şeker tipli bir çinli hatun gelmiş her geçişimde sırıtarak hello diyor ama bilmiyor ki ben nasıl bir abazayım bilmiyor ki ben bir gülüşe aha vercek galiba diyerek yaklaşıyorum:).
    ···
   tümünü göster