1. 1151.
    +20 -2
    kadınların özüne ineceğiz. onların pgibolojisine, fiziksel işleyişine ineceğiz, ve sizin kapınızda köle olacak şekilde onları tekrar programlayacaız.

    bir sürü insan daha önce bu teknikleri anlatmayı denemiştir, bunların çoğu belirgin bi kaç örnek üzerinde, bazen çalşır. bir sürü laf salatası laf salatası, sonra onda birlik ihtimalle kızı tavlarsınız, bu da sizin zaten tavlama şansınızdır. olay bu değil, bizimkinde %1'lik tavlamama olasılığına bile yer yok.

    8 tane kız modeli çizicem size, bi kızı bi kızdan nasıl ayırt etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz, farklılıkları göreceksiniz. aranızda "kızlar genellenemez"i savunanlar olabilir, fark etmez, göstereceğim genellemeleri anladığınızda bu 8 tipin dışına çıkabilir, her türlü kızı rahatlıkla zütürebilirsiniz.

    beyler şunu unutmayın ki, kadının bütün ciksüel pgibolojisini çözeceksiniz. bu durum kız üzerinde ciddi ciddi onarılamaz, geri dönüşü olmayan etkiler yaratabilir. kızın bütün reddetme mekanizmasını yıkacağız. anlattığım şeylerin, pgiboloji derslerinde direk anlatılmayan, en tehlikleli silahlar olduğunu unutmayın. elinizde ciddi anlamda bi güç olacak, ve bunu tak yoluna harcamamanız gerekiyor.
    ···
   tümünü göster