1. 1151.
    +24 -4
    size neler yapabileceğinizi anlatayım (bu kısım tam anlaşılmamış galiba):

    seçtiğiniz her kızın beynine rahatlıkla inebileceksiniz. tam olarak ne düşündüğünü göremeyeceksiniz, ama kesinlikle tahmin edebileceksiniz. arkasında bıraktığı deneyimleri yorumlayabilecek, duygu ifadelerinin, en basit gülücüğünün ne anlama geldiğini, hissettiklerini çözeceksiniz.

    kadınlar hakkında mükemmel bir anlama kapasitesine sahip olacaksınız. bu şekilde kızımız sizi saniyesinde diğer erkeklerden ayırt edebilecek. çünkü anlattıklarımın etkileri sizin mimiklerinizi, göz kontağınızı, vücut dilinizi değiştirecek. kız direk "bu çocuk da farklı bir şeyler var" diyecek. kız için bu durum, farklı bi ülkede yaşayıp kendi ülkesinden birini görmeye benzeyecek. çünkü onun vücut hareketlerini görebilecek, söylediklerinin altındaki şeyleri anlayabileceksiniz.

    ve süper bi etkileme yeteneğiniz oluşacak. çünkü kızı ondan daha iyi anlıyor/tanıyor olacaksınız, her şey otoriteniz altında olacak. ve ona bu sınırsız gücünüzle yol zütereceksiniz. uyarıyorum beyler. kızların hayatı elinizde olacak, ve onlar size kör bi itaatkarlıkla tapıcak..
    ···
   tümünü göster