1. 1151.
    +26 -2
    sonra harbiden gizli, elit bi kuruma dahil oldunuz artık. bunu hisseden binler vardır belki şimdiden aranızda, çünkü harbiden farklılaşcaksınız. onu anlama yetiniz, empati yeteneğiz, merhametiniz kızın hayatında gördüğü hiç bi erkekte olmadığı kadar olacak. bu da sizi direk özel kılıcak. ve dıbına koyim fight cluba bağlamak istemiyorum ama, harbiden bi gün birbirinizi görürseniz tanıyacaksınız a.k.

    ilk yazıyı başladığımda kaba taslak bi şeyler anlatırım diyodum ama gelen ilgi/mesaj yığılması sonucunda, size her taku anlatıcam. dıbına koyim iddia ediyorum yazı bittikten sonra tavlayamadığınız kız kaldığında bizzat tekniğin çöktüğünü kabul edip entrylerimi silicem. bu kadar da eminim her şeyden. çünkü kız size güvenicek, sizinle gururlanıcak, bütün sırlarını anlattığı insan olacaksınız. bu da mükemmel bi ciksüel iletişim yaratıcak.

    kızın bütün gizli dilini deşifre edebiliceksiniz. hemen hemen her erkek, kızın söylediklerini duyar, ama anlayamaz. "beni kimse anlamıyor :(" tribi değil, harbiden alakasız şeyler anlarız. kızın hobileri "yemek yemek, kitap okumak" değildir, kzın asıl ilgi alanlarını görebileceksiniz, flört anlayışını çözüceksiniz. ondan sonra kıza yaklaşmak için hamle yaptığınızda kaybedersiniz. hamleleri kız yapıcak, buna da eminim. çünkü onun dilinden konuşucaksınız. etrafınızda dönen her taku daha iyi anlayacaksınz.

    bu yazıdan sonra, bi erkek arkadaşı olan belki eşi olan kız mı buldunuz? bu kızı kendiniz için saklayın. çünkü sizin olacaktır.
    ···
    1. 1.
      +3
      reyis bize burda ilk paragrafta ÖZEL OLDUĞUNU HiSSETTiRiN manipülasyonunu uyguladı, farkındalık sahibi olanlar gaza gelmeyip alacağını aldı ve devam etti
      ···
   tümünü göster