1. 1176.
    +28 -4
    8 tane karakter anlatıcam size demiştim. tak diye bu 8 kadın tipini anlayabileceksiniz. bu 8 karakter ne? mesela ayartılmayı seven bi kız mı, yoksa ilişkilerin ustasıyım diye takılan bi tip mi? tak diye kızı analiz ediceksiniz a.k ve bu durum gibik burç yorumlarındaki gibi değil, dıbına kodumun venüsüne göre değil, kız pgibolojisine göre, topluma göre davranıp/düşüneceğiz. bu 8 tipten birine kızı koyduğunuzda tak diye nası elde edeceğinizi de öğreniceksiniz. başlarda bu durum zor olabilir (kızı çözmek), bana 30 saniye yetiyo bu durum için (başta anlattığım zaman anlayışı mesela, bi bakışta anlarım). olayı çözdükten sonra ise hamle sırası geliyor. ne yapacağınızı bileceksiniz.

    hani ben zütüme göre 8 tip belirlicem ya, bunlar tamamen benim genellemem. olayın mantığını kaptığınızda, her karakter tipini özümseyebiliceksiniz. "bi kadını anlamak, bi kızı anlamak" çükü kalkmış şairlerin anlattığı gibi, veya dıbına kodumun ekşicilerinin hayatını yediği gibi bi olay değil. sadece 30 saniye. nası anlamayı öğreniceksiniz sadece.

    en başta bi kıza odaklanın demiştim hatırlıyosanız. bu sizin ilk deneyeniz olacak, buna harbiden efor sarfediceksiniz. sonra 8 karakter tipiyle de çıktığınız gün bana mesaj atmanızı istiyorum, olayı bitirmişsiniz demektir çünkü. daha seçici olmuşsunuz demektir. sonra 8 karakterden en çok hangisini sevdiğinizi anlayacaksınız. diğer karakterli kızlarn yüzüne bile bakmayacaksınız. iter uzun süreli ilişki yaratırsınız sonra, ister kolayca tahrik edip yatağa atarsınız.
    ···
   tümünü göster