1. 1226.
    +19 -1
    abi yorumları takip ediyorum da yazarken, çok sabırsızlanıyosunuz. alın olay bu bu dıbına koyim desem bi gib olmaz bunu anlayın. öyle kolay bi şey olsa, zaten herkes bu örgüte dahil olurdu. bi kere kafanzın gibilmesine izin verin, hayatınız boyunca kafa gibin diyorum size.

    bu arada özel mesajların çoğuna cevap veremedim. başlığı da bıraktığım yerden itibaren takip edemedim, bi kaç entry sonra, başlığa yazılanları tek tek cevaplicam, sonra da özel mesajlara bakarım. az bekleticem yani. (dıbına koyim sayfalarca okunmamış özel mesaj var)

    beyler, her insanın hayatında, onun hayatını güzelleştirmiş, unutamayacağı bi kız olmuştur. bazıları onunla gibişmeyi unutamaz, bazıları da sadece el el ele tutuşmayı.

    sizin de bu şekilde bi romantik olayınız olmuştur diye tahmin ediyorum. eğer olmadıysa, itiraz mitiraz olmadan, gibe gibe bitirin yazıyı. her neyse konuya gelirsem, ben bu olayı geliştirirken (yıllarımı verdim), tam 10 numara dediğim bi kız arkadaşım oldu. kıza bakmak bile beni azdırıyodu a.k, anlıyosunuzdur beni. ve sevişemedim dıbına koyim, yine anlıyosunuzdur beni. her neyse, sonra daha iyisini elde ettiğimde, diğer kızın daha fazla derinlerine inebildim. o kadar tatmin edici bi sevişme yaşadım ki anlatamam. benim için bi boşalmak vardır, iki tatmin olmak vardır. hayatım da bu kadar tatmin olmamıştım.

    kızı çözmek çok önemli. bu olay da zaten bazen çok kısa vadede sizin kendi davranışlarınızı da düzeltmenize yarıyor. karakteriniz size kendi yolunuzu çizicektir zaten bu durumda. bu durumda da kızla gerçek bi iletişim kurabileceksiniz ve kız kendinize zincirleyeceksiniz. benim o anlattığım kız, bir sürü şeyi çözmemde çok yardımcı oldu.

    gerçekten hoşunuza giden bi kız test objesi bulmanız lazım. isterseniz komünist isterseniz şeriatçı olsun. hiç bi önemi yok. üç şeyi anlayarak kızın karakterini çözebilirsiniz.

    unutmayın.

    "bi kızı anlamanın yolu, onun karakterini çözmektir."

    üç olaya dikkat edeceğiz (saymıştım önceki entrylerde, anlayışlar). tak diye kızı anlayacaksınız. bu olay akıl okumanın birebir aynısıdır. çünkü kızın davranışları, seçimleri, gibiş hayatı ve nası aşık olduğuna dair binlerce şey öğrenicez
    ···
   tümünü göster