1. 1251.
    +20 -3
    @1035 : hocam olayı çözdüğünde zaten adriana lima'nın senin sevdiğin tip olmadığını göreceksin. bu derece uç şeyler anlatıyorum.

    dıbına kodumun incisi adam akıllı çalışmadığı için, bi yandan mesajlara bakıp bi andan yazıcam (yavaş gidebilirim). beyler bütün bu olayar sonucunda köpek gibi özgüvene sahip olacaksınız. bi kızla konuşurken, tanışırken falan direk yansıyacak tavırlarınıza. buna eminim. bilgisizlik hep güveni yıkan şeydir. kızı, kızdan daha iyi tanıyınca çekinecek bi şey kalmayacak.

    ilk haliniz tak diye ormanın ortasına atılmış gibi, şu an elinizde pusulayla ormandasnız. yakında ormanda bi tur rehberiniz ve kocaman kırmızı ok'larla takılıcaksınız. bu oklar nereye gideceğinizi kesin bi şekilde gösterecek size.

    bi kızın tipini çözmek eğlencelidir. oyun gibidir. her kadınla tanışmak ayrı bi oyun. çünkü en başta her zaman kafa yürütme, çabalama olacak. ondan sonra zaten bu olay da kısılacak. parçaları yerleştirme haline dönecek. harbiden "kız tavlama sanatı" lafının anldıbını anlayacaksınız.
    ···
   tümünü göster