1. 1276.
    +22 -3
    olayımız, her kadının farklı olduğu üzerine kurulu. daha önceki bütün kız tavlama teknikleri verenler yanılmıştır (veya kadınların küçük bi yüzdesinde tutturmuştur). yanılmalarının sebebi arklılıkları görememelerindendir.
    daha önce verdiğim ayşe-fatma örneğine dönersek
    (ayşe'nin hayatında sadece 3 önemli erkek olmuş. spor yapmayı, okumayı, film izlemeyi seviyo. genellikle flörtlere vakit ayırmaz. sadece bu üç kişiyle sevişmiş hayatında. 19 yaşındayken bi kere iğrenç bi tek gecelik ilişkisi olmuş)
    (fatma lisede 20den fazla tiple çıkmış. alışveriş yapmayı seviyo, işte barlarda diskolarda falan takılıyo. köpek gibi erkekleri çeken bi çekiciliği var. günde ortalama 3 erkeğe yetişiyo)
    şimdi dıbına koyim bu ikisi üzerinden aynı metodu uygulayamayız.

    sonuç olarak benden başka taktik verenlerin verdiği tavsiyeler en fazla kızların %10'nuna falan çalışır. %100'e oynuyoruz biz defalarca söylediğim gibi. ayşeyi de fatmayı da kölemiz haline getirebilicez.

    inception filmindeki gibi. kadının bilinçaltına inicez. ve bilinçaltında sonsuz ve çok güçlü bi güce sahip olucaz. bu mükemmel bi güç a.k. yanlış yönlere saptıranların öğrenciliğini feshediyorum. huur çocukluğu yapmanın lüzumu yok.

    spiderman reyisin babası ne demiş:

    "büyük güç büyük sorumluluklar getirir."

    büyük güç, bol kız getirir beyler. bizim mentalitemiz bu, bunun dışına çıkmıyoruz. zarar verme amacı olanlar gibtirsin gitsin zaten. sonra benim vicdanımı rahatsız etmesinler. çünkü harbiden bunu çözdüğünüzde, gücünüzü kendiniz fark edeceksiniz, kızlar üstünde çok fazla etkiniz olacak. intihara kadar sürükletirsiniz ak. amacımız zevk, bunu unutmayın.
    ···
    1. 1.
      +3 -6
      Babası değil amcası çüğü
      ···
      1. 1.
        +8
        Çok sıkı örümcek adam hayranıyım o lafı babası değil amcası söyledi
        ···
   tümünü göster