1. 1351.
    +25 -2
    neymiş bi milyon entry girilince yazdıklarımı silecekmişim? bu ne lan ahhahaha. ulan sırf entry giriliyor diye devam ediyorum ben. bu başlığa bi milyon entry girilene kadar defalarca konuyu bitirmiş olurum, hala rağbet olduğundan paso üstünden geçerim, ayrıntılar/olaylar anlatırım. gelmeyin olum şöyle galeyana. bu açıklamam bile çok gereksiz. çünkü harbiden sırları vermeye başlıyorum artık.

    beyler hedefimizi yeniden bi tanımlamak istiyorum. bu işe başlamanın yarısı.

    anlatacağım her şey, benim tecrübelerimin bütünü olduğu için eşsiz nitelikler taşıyor.

    en çekici amacımıza ulaşacağız bu yazıdan sonra:

    bi kadının tüm hakimiyetini ele geçirmek (seçtiğiniz herhangi biri)

    "hedefe ulaşmak" herkes için aynı değil, farklı algılara yol açmış özel mesajlardan okuduğum kadarıyla. bu konuda bazı farklı problemler doğuyor.

    öncelikle, ilk hedef ciks. ilk ciksten sonra, genellikle daha fazla ciks isteriz. bi kızla seviştikten sonra ikinci sevişmemiz %90 gibi bi olasılık. türkiyede yaşadığımız için, ilk sevişmeden sonrası çok kolay, sizin kontrolünüze kalmış. ama yine de 1920lerde yaşamıyoruz, kızla bi kere seviştikten sonra kesinlikle "uzun vadeli bi ilişki" garanti edemem, bu sizin karakterinizle de ilgili. modern çağda yaşıyoruz sonuçta.

    şunu unutmayın. bi kızı gibmek, onun kız arkadaşınız olacağını garanti etmez.

    yani ciks ilk hedefimiz. ciks amacımız değil..

    ikinci hedefimiz aşk. eğer bi kızı kendinize aşık ederseniz, oyunu kazanırsınız sanıyosunuz. bu da yanlış. bir sürü küçük, olgunlaşmamış, tecrübesiz, liseli kız kolaylıkla aşık olabilir. bu onun daha önce adam akıllı biriyle tanışmadğını gösterir.

    şunu unutmayın "tecrübesiz biri kolay aşık olur, ve aşkından kolay vazgeçer, ya da daha kötüsü başka birine daha kolay aşık olur"

    bizim hedefimiz aşk ve ciksle sınırlı kalmıyor. bizim hedefimiz tam anlamıyla "kölelik". herhangi bi kadın olabilir bi, ırkı, dini, dili, yaşı, tipi, tecrübesi hiç önemli değil.

    kölelik dediğim şey, kız kesinlikle hayatının geri kalanını size adayacak, sizinle ilgili planlar yapacak. ailesinden daha önemli konuma koyacak.

    size bi erkeğin istediği normal şeyleri vermeyecek (sizinle takılmak, telefonlarınızı açmak, istediğiniz zaman sevişmek vs.) size çok daha fazlasını verecek. ne bileyim, sabahları kahvaltınızı hazırlayacak, kıyafetlerinizi ütüleyecek, yani hayatnızı daha kolay bi hale getiricek.

    anlattığım şeyleri öğrenen ilk erkeğin, kız arkadaşı onun otoritesi altındadır, unutmayın.

    size kızların beyninin nasıl çalışacağını, neyleri nasıl onayladıklarını, savunma mekanizmalarını nası yıkacağımızı anlatacağım. dünyanın en masum kızını, doğadaki en azgın fahişe haline getirmeyi anlatacağım. bütün sosyal progrdıbını yeniden düzenlemenizin yöntemini anlatacağım.

    stratejimiz belli "kölelik".

    hedefimiz de belli, ciks'te, aşk'ta takılmayacağız, kızı tam kontrol altına alacağız.

    o zaman almaya başlayalım...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster