1. 1426.
    +26 -4
    beyler yazdığınız entryler çok eğlenceli okuyorum sürekli. özel mesajlara cevap vermekten karşılık veremiyorum.

    ilk önce kadın ve erkek arasındaki farkı çok iyi anlamamız gerekiyo. ilk olarak bunu anlatacağım..

    kadınla erkek apayrı düşünür ilk önce bunu kabul edelim. farklılıkları anlayacağız önce, sonra da bunları çözeceğiz. sonra da kadınla nasıl uğraşılması gerektiğini anlatacağım. başlangıç olarak bi kaç kavram yanılgılarını düzelteceğim.

    sokaktan birine sorduk "erkekle kadın arasındaki ayrım nedir? erkek nasıl düşünür, kadın nasıl düşnür?" dedik, genellikle kızlar daha duygusal, erkekler daha mantıksal der. peki ayrım bu mudur?

    evet, çoğu zaman erkekler böyle düşünür. kadın daha duygusal, az rasyoneldir. ben erkek arkadaşlarımla konuşurken zaman algımı kaybederim, uçar gideriz, ama kadınlarla daha kısıtlıdır konuşmalarım. daha rastgele şeylerle konuşurum onlarla, genellikle mantıklı olmaz. genel toplum da böyle düşünür. ama bu yanılgıdan başka bir şey değil. tamamen hatalı bi düşünce tarzı. kadınların düşünce takip sistemi, mantıklı erkeklerle aynıdır. fakat onların biyolojisi farklıdır. onların pgibolojisi farklıdır. kadının düşünce tarzı, vücut yapısı, erkeklerden kesinlikle farklıdır. hayatta kalmaya dair rolleri daha farklıdır. erkek dinozor avlar, kadına yemek zütürür, kadın yemeği yer erkeğin cinsel ihtiyaçlarını karşılar. biz homo sapienslerken olay böyle başlamıştır. her şeyin kaynağı budur.
    ···
   tümünü göster