1. 1476.
    +22 -2
    kadın da erkek de mantığa sahipdir. yapılan her şey belli bi mantığın göstergesidir. ben anlatmadan onları bu konuda daha arkaplana itiyor olabilirdiniz. o yüzden vurgulamak istedim.

    peki mantık, mantıksallık nedir beyler? mantık bilinçli olmak, farkında olmaktır (farkındalık). bu mantık bizim hayatta kalmamamızı ve hayat yarışında yer almamızı sağlar.

    eğer düşünürsek, biz yemek zincirinin (unuttum biyolojik adını, altta bitkiler falan var işte) en üstünde olamazdık, yaşıyo bile olamazdık a.k. insan ırkı buraya gelemezdi, eğer buradaysak (insanlar olarak), yapılan şeyler belli mantık taşıyo demektir.

    olayın özünü kaptığınızı düşünüyorum. amlı dediklerimiz de bizim kadar mantıklıdır, ama doğuştan gelen şartlanmalar ve biyolojik farklılıklar yüzünden mantık çerçevesi/algısı değişiktir.

    doğa, evrim uzun süre içinde insan ırkını belli bi şekle soktu. ve bu durum kadın ve erkeğin bilinçaltını deli gibi etkiledi (kendimi discovery channel'daki tok sesli amcalar gibi hissettim. ama gibtir et, dağıtmayacağım konuyu). içgüdüsel değişiklikler var sonuçta, biz de bu değişiklikleri göz önüne çıkartacağız, ve en büyük kozumuz olan bilgimiz ve anlama yetimizle manipülasyon işlemlerine başlayacağız.

    bu konulara ilgisi olan insanlar şuna bi göz atabilir :

    http://zihinkontrol.blogc...eorge-farquhar-dan/864638
    ···
   tümünü göster