1. 1776.
    +23 -1
    şimdi en çok ilgimizi çeken konulardan birine geleceğim, bi kadının ciks hayatını yönetmeye dair bilgiler.. ama bundan önce 5 tane anahtar bilgiyi öğrenmeniz gerekiyor.

    1. kadınlar genetik olarak herhangi bi sosyal ortamdaki dominant (egemen) erkeği seçmeye, ve onunla takılmaya programlanmıştır.

    bunun için onlarca evrimsel neden var, fakat işin önemli kısmı, kız, baskın (dominant) çocukla takılınca kendini daha çekici hisseder. fakat belki kız başka sosyal ortamlardan da etkilenebilir. sonuçta kız hayatı boyunca bi çok erkek arkadaş edinir.

    kısacası, diyelim ki kızın bi çalışma grubu var. burada da bi grup erkek, bi grup kız var. kız bu gruplarla ciddi ciddi (10 saat veya daha fazla) vakit geçirirse, doğal olarak en dominant erkeğe yönelecektir. sonra da kız arkadaşlarıyla her cuma gecesi bara gitmeye başlarsa, bu seferd e bardaki ortamında bulunan dominant çocuğa yönelecektir.

    not : dominantlık anlayışı kızdan kıza göre değişebilir, ama adı üstünde, dominantlık.

    edit, ekleme, düzeltme : bu genel bi kuraldır, her kadın için geçerli değildir. bazılar erkeksi bi dominantlığı sevmeyebilir. bu yüzden bu bilgi yüzde yüz güvenli değildir.
    ···
    1. 1.
      0
      ayraç burada kaldın
      ···
   tümünü göster