1. 2076.
    +17
    orta sondayım o zamanlar herkes gibi bizde boş derslerde falan sınıfta ortadaki sıraları kaydırıp alan açıp uzun eşşek oynardık.
    neyse herkes atladı sıra bende herkes gaz veriyor en fazla da ben atlardım ileriye doğru. atlamamla pantolonum yırtılması bir oldu. resmen ortadan ikiye ayrılmıştı züt bölümü ve benim boxer ortadaydı. neyse o boş dersin saati bitti ceketi sardım belime zütüm gözükmesin diye gittim müdürün yanına.
    dedim hocam böle böle uzun eşşek oynarken pantolon yırtıldı izin kağıdı alabilir miyim. müdürün yanında da okulun en güzel hocası var taş gibiydi ortaokuldaki 31 malzememizdi. her zaman cool takılıyoduk o hocayı gördüğümüzde bi de ona rezil oldum orda güldü falan. hoca izin kağıdını vermedi amk okulda boş bi sınıf gibi bişey vardı kullanılmayan eşyaların, kitapların koyulduğu tarzda bi sınıf. anahtarını verdi git orada pantolon var onlardan birini giy dedi. tamam hocam sağolun dedim aldım pantolonu çıktım, sınıfta ders başlamış tabi, dersteki öğretmene hocam bi arkadaş benimle gelebilir mi biraz işimiz var diye rica ettim. ne olduğunu sordu ama pek uzatmadı tamam dedi. aldım benim kankiyi yanımda gittik bu sınıfa. dıbına koydumun yerinde belime uyan pantolonu bulmak imkansız zaten, kemer de yok. hadi yine biraz düşen bir pantolon olsa sıkıntı yaratmicak ama rahat 5-6 beden büyük bana.
    izin kağıdı yok, pantolon da yok. kanka dedim bişeyler yapmamız lazım. öyle böyle derken bi ip bulduk orda. beyler düşünün ip sarı, pantolon siyah.
    ipten bi kısım kestik, kemer vazifesi yapıcak işte belime sardım, resmen çuvalın içindeyim ve belimde sarı bir ip bağlı. dedim oğlum ben nasıl giricem bu sınıfa olmaz falan derken arkadaşın ısrarlarıyla kapıya kadar geldim. kapıya vurdu içeri girdi. ben giremiyorum tabi kapıda kaldım dıbına koyiim.
    bizim öğretmen oğlum gelsene içeri dedi ilk diyişinde içeri giremedim ama tekrar yüksek sesle söyleyince biraz tırstım tabi, e adamın dersine girmiyordum sonuçta. içeri bir girdim beyler millet geberiyor adeta. sınıfın en somurtkanı bile kahkahalar atıyor dıbına koyiyim. akıl var mantık var gömleği de pantolonumun içine sokmuşum hem ip gözüküyor hem şalvar gibi pantolon. yerin dibine girmiştim o an lan.
    hay gibeyim kendimden utandım şu an ya.
    ···
   tümünü göster