1. 1.
    +50 -46
    kızın biri fotolarını koyuyor.160o ileti girilmiş şimdiden.ne sanıyorsunuz o başlığa yazınca. kız görecek ve aa ben sana verecem mi diyecek. oraya yazdığın sevişelim am züt meme temalı iletilerin sana ne katıyor. gerçekten o kızı hayatta görmeyeceğini bile bile sevişmek fikri ile mi masturbasyon yapıyorsun.o kız sana herhangi bir ferre yıldızı kadar yakın.o kızı gibemeyeceksin. zavallısın.ya da güya kızı aşağılayıp seviyeli taklidi mi yapıyorsun?bu yaptığının ilkokul çocuklarının kızların saçını çekip ilgi çekmesine benziyor. burası arkadaşlık sitesi değil, anlayamıyorsunuz.sosyal hayatta ezik oluyorsunuz buraya gelince aslan kesiliyorsunuz. burada kendinizi kurtaramazsınız, mutlu olamazsınız. kendi iç devriminizi yapamazsınız.siz neyseniz osunuz. inci sizi olmak istediğiniz hale getirmek için kurulmadı.

    özet:kızın biri fotolarını koyuyor.160o ileti girilmiş şimdiden.ne sanıyorsunuz o başlığa yazınca. kız görecek ve aa ben sana verecem mi diyecek. oraya yazdığın sevişelim am züt meme temalı iletilerin sana ne katıyor. gerçekten o kızı hayatta görmeyeceğini bile bile sevişmek fikri ile mi masturbasyon yapıyorsun.o kız sana herhangi bir ferre yıldızı kadar yakın.o kızı gibemeyeceksin. zavallısın.ya da güya kızı aşağılayıp seviyeli taklidi mi yapıyorsun?bu yaptığının ilkokul çocuklarının kızların saçını çekip ilgi çekmesine benziyor. burası arkadaşlık sitesi değil, anlayamıyorsunuz.sosyal hayatta ezik oluyorsunuz buraya gelince aslan kesiliyorsunuz. burada kendinizi kurtaramazsınız, mutlu olamazsınız. kendi iç devriminizi yapamazsınız.siz neyseniz osunuz. inci sizi olmak istediğiniz hale getirmek için kurulmadı.

    hatta özetin özeti:kızın biri fotolarını koyuyor.160o ileti girilmiş şimdiden.ne sanıyorsunuz o başlığa yazınca. kız görecek ve aa ben sana verecem mi diyecek. oraya yazdığın sevişelim am züt meme temalı iletilerin sana ne katıyor. gerçekten o kızı hayatta görmeyeceğini bile bile sevişmek fikri ile mi masturbasyon yapıyorsun.o kız sana herhangi bir ferre yıldızı kadar yakın.o kızı gibemeyeceksin. zavallısın.ya da güya kızı aşağılayıp seviyeli taklidi mi yapıyorsun?bu yaptığının ilkokul çocuklarının kızların saçını çekip ilgi çekmesine benziyor. burası arkadaşlık sitesi değil, anlayamıyorsunuz.sosyal hayatta ezik oluyorsunuz buraya gelince aslan kesiliyorsunuz. burada kendinizi kurtaramazsınız, mutlu olamazsınız. kendi iç devriminizi yapamazsınız.siz neyseniz osunuz. inci sizi olmak istediğiniz hale getirmek için kurulmadı.
    ···
   tümünü göster