1. 501.
    +10
    ikincisi para gönderelim diyen panpalar var ciddi ciddi. çoook sağolun, hakkaten duygulanıyorum amk mesajlarınızı görünce.. panpalarım hiç tanımadığı bir bine sırf çin'de zor günler yaşıyor diye karşılıksız para göndermek istiyorlar bu hakkaten kelimelerle anlatılacak bir şey değil. sağolun varolun.

    ama daha önceden de bahsetmiştim. ben kendi kendimi bu hale soktum ve kendi kendime çıkıcam. önceden olduğu gibi param bittiğinde babamı aramıycam, ki 26 yaşına geldim artık çok koyuyor bu tip isteklerle onlara gitmem. ama yine de çok çok zor durumda kalırsam aramam gereken ya da bana yardım etmesi gereken kişiler onlar. sizler değilsiniz. yanlış anlamayın beni ama bu böyle olmak zorunda.

    ayrıca dediğim gibi eğer bu zorluktan da birilerinin yardımıyla çıkarsam benden daha gibsen adam olmaz. burdan bi şey öğrendim öğrendim. öğrenmedim bu riski bi daha almam zaten, girerim bi firmaya kaç para verirlerse çalışırım senelerce, girişimcilik, başarı hayallerim de hep hayal olarak kalır.

    yaşadığım durum ne kadar zor olursa olsun bir o kadar değerli bir ders. ben bunu böyle görüyorum ve karşılıksız moral desteğinizle, beni giblemenizle, devam panpa demenizle, sevgilerinizi iletmenizle zaten bu çok değerli tecrübeyi yaşayabilmem için paradan da önemli olan bir şey veriyorsunuz bana zaten.

    galiba benim zütüm kalkmış lan...
    ···
   tümünü göster