1. 1.
    +5 -1
    gule gule yazisi.

    gule gule yazisi, intihar notu birakanlar kendilerini cogunlukla fazla ciddiye alan kisiler olurlar. dunyanin kendi vedalari ile, intihar sebepleri, sorunlari ile ilgilendiklerini zannederler. bu kisilerle ayni kategoride degerlendirilmek tehlikesine ragmen, en azindan ilgilenenleri muhatap alarak olasi yanlis anlasilmalari onlemek maksadiyla burada son entry'imi yazip oyle veda etmek isterim.

    inci sozluk'te cok mutluydum, sizleri cok ozleyecegim, kimbilir belkilesmenin luzumu yok. bunlari zaten az ilgiliyseniz biliyor olmalisiniz. inci sozlukten ayrilis nedenimin boyle "takismali", "didismeli" bir doneme denk gelmesinden yanlis manalar cikarilmasini istemedigimden acik ve net bir sekilde belirtmek isterim: hissi, hamasi, siyasi nedenlerle degil, mantigimla alinmis bir karar gerekcesi sozlukten ayriliyorum.

    kisaca sebebini de soyle izah edeyim. 2 sene sozlukte eglendim, yazdim, cizdim, bin tane sey yasadim. ama bu sozluk denen sey kisa vadede sundugu her turlu rahatlik, kazanc, mesai ve istigal alaniyla, orta ve uzun vadede yapmak istedigim, yapmak luzumuna inandigim hedefleri ve isleri bloke etti. bunun vebalini tamamen sozluk'e yuklemem dogru olmaz, bir eroinmanin bagimliligindan eroin ne kadar "suclanabilirse", sozluk bagimliliginda da sozluk o kadar suclanabilir. bu sebepten tamamen profesyonel ve mantiki cikarimlarim sonucu sozlukten ayrilma karari aldim. izahi cok karigib olmamistir umuyorum.

    bundan sonraki "hayat"imda kendime basarilar diliyorum. aferin bana, cok yerinde bir karar aldim.
    ···
   tümünü göster