1. 1.
    +1
    evet panpalar amlıların erkeklere bakış açısı ve o erkek tiplerinin sınıflandırılması konumuz
    4 şekilde sınıflanmış durumdayız

    1-)kötü vücut , kötü tip : bu tip erkek hayata zaten 1-0 yenik başlar amk. kızların hep kendilerini beğenmediklerini asla da beğenmeyeceklerini düşünürler ve bu konuda haklıdırlar. sürekli bir arayış içindedirler ne yaparsam kızlar beni beğenir diye.
    bir dönem cool takılmaya çalışır olmaz.
    güzel giyiniyim o zaman veriyolarmış der olmaz.
    herkesin bu konuda her görüşünü dikkate alır uygular ama birtürlü olmaz. onlar için hedefteki amlının da güzel ya da çirkin olması hiç farketmez nefes alsın ve bacak sayısı 2 olsun yeter ! sonundaysa annelerinin bulduğu bir kızla evlenmek zorunda bırakılırlar.
    yazık lan çok üzülüyorum bu türe.
    2-)iyi vücut , kötü tip : bu grup ya kendi çabası ya da allah vergisi bir şekilde iyi bir vücuda sahiptir. amlılar onların vücutlarını beğenir hatta sırf bu tavır yüzünden tipine bakmaz bile.bu tür , amlıların daha çok ereksiyonu hayatlarının odak noktasına koyduğu dönemde prim yapar. korkulası derecede tipsiz olmalarına rağmen havalarından da geçilmez bu binlerin. çünkü bütün deliklerini kendilerine sunmuş birçok amlıyı bulabilirler. güzel amlıları seçme şansına sahip olması da kendilerini 1. türden ayırır. amlıların evlenmeyi değil gibtirmeyi düşündüğü tiplerdir.
    3-)kötü vücut , iyi tip : bu grubun normal şartlarda amlılar tarafından beğenilecek bir tipleri olmasına rağmen , sıska , çelimsiz ve kassız bir vücuda sahip olmaları karşılarına inanılmaz bir handikap olarak çıkar. 2 numaralı türün prim yaptıgı yıllarda oha amk ben varken gidip şu salağa veriyolar bu kızları anlamak çok güç modunda gezerler. onların en büyük sıkıntıysa hep arada kalmış olmaktır. şöyleki kendilerine layık gördükleri güzel kızlardan ilgi görmezler ama beğenmedikleri kızlar -ki ortalama altı kızlardır- kendilerine karşı hep ilgilidirler. bu tür bu arada kalmışlıkla bazen zütünü kaldırır gider güzel bir kıza sarar boyunun ölçüsünü alır 'yok aga olmuyo' moduna girer. ortalama altı bir kız daha buna yazınca yeniden züt kalkar. zamanda sıkışıp kalmışlardır. sürekli olarak bir sevdim sevilmedim , seveni sevemedim durumu işte amk
    4-)iyi vücut , iyi tip : amlılar bu gruba utanmasa tapar amk . ne utanmasası la harbi harbi tapar bu gruba. bu gruptan biri istesin güvenparkın ortasında verirler gerekirse. sürekli aralarında meseledir. erkek ırkınında en az yetişen örneğidir. ama mutsuzdur amk. çünkü kolay elde edilmişin bir anlamı yoktur.

    şimdi bunun üzerine bir amlı gruplaması yapmaya çalışmayın çünkü yemiyo amk.
    saygılar.
    ···
   tümünü göster