1. 2376.
    +13 -3
    merhaba arkadaşlar, kaldığımız yerden devam ediyoruz. umarım bu gece işin çoğu kısmını tamamlayabilirim.

    öncelikle aklınızdaki bazı konuları açıklığa kavuşturayım :

    çok büyük bi iddiayla başladım bu yazıya. yararlandığım bir değil, bir çok kaynak var yazarken. bunlardan deli gibi elemeler yapıyorum. bazı türkçe şeyleri, topluma/bize uyarlıyorum, bazı şeyleri direk türkçeye çeviriyorum. size burada başka birine ait bi tekniği anlatıp, "bakın olay bu" demeyeceğim. internetteki en geniş kapsamlı türkçe kaynak olacak burası. yani olay ne pandorayla kısıtlı kalacak, ne de basit telkinlerle. dediğim gibi çok aceleci davranıyorsunuz, yazı tamamlandığında orasını burdan, burasını burdan almış diyen arkadaşlar teker teker iddialarını yutacak. var olan şeylerin üstüne, bi çok eklemeyle, olayı tamamen çözmenizi sağlayacağım.

    öncelikle bi kaç kaynak vereceğim. bakın burada anlattığım bazı şeyler uzun uzun örneklendirilmiş:
    http://www.nuveforum.net/...-manipulasyon-mizah-ikna/

    zihin kontrolü ile ilgili, açıklayıcı bi yazı (katılmadığım bazı noktalar var, objektif bilgiler olmasa da, yine size bi çok şey katacaktır) :

    http://internethaberoku.b...nedir-zihin-kontrolu.html

    isteyen insanlar telegram'ı araştırabilir. telegram zihin kontrol operasyonlarının genel adıdır. telgraf gibi beynin belirlenmiş bölgelerine nokta vuruşlarla gerçekleştirilir. dünyada sayısı pek çok mağduru vardır fakat ispat edilmesi oldukça güç olduğu için "pgibiyatrik vaka" olarak değerlendirilir (viki).
    ···
    1. 1.
      0
      Bbbbbbbb
      ···
   tümünü göster