1. 2401.
    +11 -2
    kadın beynine olan yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edelim. kadın beynini çözmek için üç tane olaya çok dikkat edeceğiz. diyelim ki ortamdaki en çekici kız bizim hedefimiz, sonra ondan daha çekici bi kızla karşılaştık, ama ondan daha sert/zor bi tip. onu etkilemeye karar verdik. gördüğünüz gibi, bu erkek beynindeki sınır tanımaz "hedef büyültme" muhabbetidir. aynı bizim bu olayımz gibi, kadınların da bu şekilde anlayışları vardır. ama kadın beynindeki kablolar, birbirine daha farklı bağlı oldukları için, kadınların bu tip sosyal anlayışları daha kuvvetli, belirgindir. bu şekilde hemen göze çarpar.

    bu işi çözmek için kadın beynindeki bu üç yapıyı anlamak gerekir. bunlar erkeğin karı/kız konularındaki zaafları gibi, son derece gerçek ve kadınların her gün başa çıkmaya çalıştığı şeylerdir. kadınlar bu idealleri (ideal yanlış kelime olabilir, doğuştan gelen ve sonradan oluşan şartlanmaları) için bazı imtiyazlar verir. erkeklerin genellikle bunlara dikkat ettiğini, bunları bildiğini sanarlar. bu yüzden de ilişkilerde bi çok karmaşıklık, anlaşmazlık, kitlenmeler oluşur.

    kadınlar bu üç anlayışlarını, karşısındaki erkeğe direk belli eder. biz de bu üç olayı çok iyi algılayarak, elimize çok güçlü bi silah alacağız : "beyin manipülasyonu".

    niçe, "kadına mı gidiyorsun, kırbacını almayı unutma" (güç gösterisi vurgulanıyor) der. freud, kız tavlamanın yolu "özgüven"dir der. kadınların bu üç hayat yolunu çözdüğünüzde, köpek gibi güçlü, köpek gibi özgüvenli olacaksınız karşılarında.

    daha önce bu üç şeyden bahsetmiştim, bu üç şeyi açarak iyice anlatmak bu geceye nasip oldu. bu üç olay öyle anlaşılması zor, gizemli, aman aman şeyler değil. bu yüzden artık kızlarla çok daha güçlü iletişimler kurabileceksiniz. çünkü karşınızdakinin tipini direk anlayabileceksiniz (o 8 tipe ulaşmayı hemen öğreneceksiniz).

    kızlara çok samimi gelen bi ilginçliğiniz, kıvrak zekanız, anlayışınız olacak. bu şekilde onlarla iletişim kurmak çok daha basit bi hale gelecek (özel mesajlardan anladığım kadarıyla en çok yaşadığımız sorun onlarla iletişim kurmak, o yüzden bu konunun üzerinde uzun duracağım).

    "kadınları anlayamıyorum hoca" deriz ya, sanki çözülmez gizemli kodlarla konuşurlar, biz erkekler bi türlü bunları kendi dilimize çeviremeyiz. bu kodları anlamaya başlayınca, gerçekten nelere ilgi duyduklarını, ne istediklerini, çıkma konusunda ne düşündüklerini, ciddiyetini rahatlıkla anlayabileceğiz.

    sürekli "kız beni arkadaşı olarak görüyo :(" temalı mesajlar alıyorum. kızı bu üç muhabbetle anladıktan sonra, kızdaki arkadaşlık olgusunu, sizinle deli gibi ciks yapma isteğine çevireceğiz.

    kızla ne zaman sevişeceğinizi, ne zaman öpmeniz gerektiğini, bi ilişkiye ne zaman başlamanız gerektiğiniz (buna gerek olup olmadığını), neden bi an size çok arkadaş canlısı davranıp iki dakika sonra buz kesildiğini öğreneceğiz. liste bu şekilde akıp gider işte..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster