1. 2401.
    +12 -3
    geceyi bitirmeden, mutlaka her özel mesaja cevap vermiş oluyorum, bu yüzden bu konuda şüpheniz olmasın. 8 tiple ilgili bazı şeyler paylaşılmış, her insan kadınları 8 tipe ayırabilir, olay bu değil, hala anlayamıyorsunuz. burada kızı nası 8 tipten birine sokacağımız, ve bu tiplere nası yaklaşacağımızı anlatacağım. hadi onu gibtir et, bunları anlatırken hayvan gibi bilgi birikimi katacağım size.

    sözlük gündemini takip edemedim, sansür falan gelecek diyorlar, başlık uçacak bu entryler gidecek diyorlar, bu konular hakkında bilgim yok, ben yazdıklarımı bi yere kaydetmiyorum, sadece burada var, silindi mi silindi, bilginiz olsun.

    gibsallayansaksagan http://www.dailymotion.co...own-suggestion_shortfilms linkini vermiş, izlemenizi tavsiye ediyorum, olay bunun gibi bir şey. 8 tip muhabbetini bitirince, bu telkinlerin tekniğine ineceğim (ohoo bitmez bu yazı a.k diyenler 8 tipten sonra olayı kesebilir).

    her neyse, paso kızlar farklıdır, farklı düşünür, farklı dilde konuşur filan dedik. bunun ana nedeni bu üç olaydır. o yüzden buradan itibaren yazıyı dikkatli okuyun.

    bu üç anlayışı anlamakla;

    kızların biyolojik yapısı ve üstündeki sosyal baskıyı tamamen tanımlar. kızın bütün kimliğini özümseyeceğiz.

    öğreneceğimiz zihin manipülasyonu stratejileriyle, kızın bu üç konuya karşı nasıl bir tutum aldığını göreceğiz.

    belli etmeden bütün bilgilerimizi bi düzleme oturtacağız. onun pgibolojik tatminlik/zevk kaynağına ulaşmanın yolunu bulacağız (bu yolu bulmanın tek yöntemi budur). ona duygusal bi rahatlık hissettireceğiz.

    kızın nasıl tahrik olduğunu çözeceğiz.

    biri mesela, "çok yakışıklıyım, eğitimim iyi, param da var, neden kız tavlayamıyorum?" demiş. olayın bu üçüyle hiç bi alakası olmadığını çözeceğiz.

    kızları çözeceğimiz üç konu : zaman, ciks ve ilişkiler.

    kızın zaman, ciks ve ilişkiler konusundaki anlayışını çözdüğümüz zaman olay tamamdır.
    ···
   tümünü göster