1. 2651.
    +18 -1
    şimdi geldik ciks algısına beyler. tekrarlıyorum (artık tekrarlarıma alışmışsınızdır zaten hehe) : kadının fiziksel tatminliğe ihtiyacı olduğu yerde, sosyal problemler başlar. din, mahalle baskısı, sosyal ortamı, diğer erkekler, kız arkadaşları falan filan. olaya "evlenme" açısından bakan bi çok insan dolar çevresinde.

    türk kızlarında gibmek çok önemlidir, bi kere gibtiğiniz kızın sizi kolay kolay unutması zordur. amacımız ciks değil, bunu unutmayın. tam kölelik. ayrıca en başta dediğim gibi, gibik türk kızlarına değil, stoya'ya oynuyoruz.

    her neyse, ciks algısı çok önemlidir beyler, sevdiğiniz biriyle buluşursunuz, sevişmek istediğiniz aşamaya gelirsiniz. buradan itibaren kızın ciks algısı, kızın beynini bize açacak. neyi nasıl yapacağımızı göreceğiz. neden sizinle sevişeceğine dair önemli şeyleri, kızın yavaş yavaş beynine işleyeceğiz.

    bi kızın ciks algısının anahtarı nedir? stratejisini neye göre kurar? bu çok çok önemli, bütün yaklaşımınızı değiştirecek çünkü.

    kızlar ciksi sever. genellikle 13 yaşından itibaren düzenli matürbasyon yapmaya başlar. şu yazıyı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum : http://www.webhatti.com/e...izlarda-masturbasyon.html .

    kızlar için ciks : duygusal birleşme + fiziksel zevktir. yani kızlar duygusal birleşmeyi de, fiziksel tatmini de sever. fakat ciks kızlar için bazen olumsuz sonuçlar doğurabilir, bunlar duygusal travmalara veya çeşitli sosyal yargılara (kaşar) sürüklenebilir. kadın da iki farklı şekilde bu durumla savaşır. yani kızların iki farklı ciks algısı vardır. bu da ciksin kızın kafasında ne kadar yer kapladığını ortaya çıkartır.

    başta size 3 masum soruyla, kızı tanıyacağınızı söylemiştim, bu sorulara da geleceğim, ciks algısını tamamen masum yöntemlerle öğrenebilirsiniz.

    her neyse, yine örnekleyelim. diyelim oda arkadaşlarınızla, birden fazla kişiyle bi evde kalıyosunuz. birinin bi parça keki fırında kalmış. o keki istersiniz, fakat bu sefer de "fırsatçı, açgözlü" gibi damgalar yersiniz. fakat gönül mahkemeniz, o kalan kek için en uygun kişi olarak sizi seçer.

    diyelim ki, bi tane oda arkadaşınız bu esnada eve geliyo, ve kayıp keki görüp sinirleniyo, üzülüyo. iki şansınız var. ya reddedersiniz, salağa yatarsınız "keki ben yemedim, noolduğunu bilmiyorum" dersiniz. ya da yaptığınız şeyi meşru kılmaya çalışırsınız. "ee ne var dıbına koyim, bi parça kekin muhabbetini mi yapıcaksın" gibisinden.

    kızlar için ciks de aynı bunun gibidir. eğer kız, biriyle sevişirse, sonra arkadaşlarıyla takılırsa, ona "ee noldu" derler. kız ya reddeder, " bi şey olmadı ya, nolsun, sadece takıldık, sinemaya falan gittik işte" der. ya da yaptığını meşru kılmaya çalışır "evet seviştik, ama çok fazla sarhoştum, hem ciks o kadar da büyük bi şey değil." gibisinden.

    reddetmek, ya da meşru kılmak. r veya m.

    küçük bi özet geçersek, kız cikse hoşgörülü bakar, ama bazı sosyal problemler vardır. bu problemler onu engeller, ya kız durumu reddeder, ya da bazı bahaneler uydurup olayı kabul ettirmeye çalışır.

    r veya m.

    bu, neden bazı kızların, diğer erkeklerden daha az seviştiğini gösterir. reddedenler, ciks yapmadığını iddia eder. ciks hakkındaki düşüncelerini bastırır. ve erkeklerle sevişmeyi kendisi için çok zor bi hale getirir. ya da önemsiz bi şeymiş gibi kabullenir, bi çok kez olmasına izin verir.

    reddetmek ya da meşru kılmak. r veya m.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Pandora's Box'u anlatıyorsun pampa (:
      ···
   tümünü göster