1. 2826.
    +19 -1
    bi kadının karakter tipini anlamak, onun bütün hayatını değiştirmenin ilk adımıdır. çevrenizdeki çoğu insandan, veya eski halinizden çok daha fazla etkili olacaksınız kızın hayatından.

    kızın karakter tipini tam olarak nasıl çözeceğinizi, daha kolay bi şekilde, soruları vererek anlatacağım. bu üç düzlemde, 2 farklı kutuplardan oluşturarak çıkardığınız tip, onu nasıl anlayacağınızı, ona nasıl davranacağınızı tamamen gösterecek. onu gerçekten anladığınızda ise, öldürücü güce sahip olmuşsunuz demektir.

    eğer aklınıza takılan bi şeyler olduysa, bu üç algıyı tekrar okuyun, veya formspringden (@1'de linkini verdim) sorular sorarak kafanızda tamamen açın. %100 anlamadan devam etmeyin. çünkü anlatacağım diğer şeyler için, olayı tam kavramanız gerekmekte.

    eğer matematiği olmayan liseli bi binseniz, nası yapacağınızı size göstereceğim.

    şunu unutmayın ki o kendisi için en uygun insanı arıyo. ama hayat, kısıtlı bi süre. bu konuda iki seçeneği var. ya deneycidir, ya da yatırımcı. eğer aynı anda birden fazla erkekle takılıyosa, onların ilgisini bekliyosa o deneyseldir. sadece bi kişiyi seçip, bütün vaktini ve enerjisini onu geliştirmek için harcıyosa yatırımcıdır.

    d/y

    kolay bi şey beyler. ikinci algımız neydi? ciks algısı. ciks kadın için iyidir, ama kız açısından bi çok sorunlar yaratır. kızın iki seçeneği var, reddeder veya meşru kılar. daha önce seviştiğini reddeder, üstünü örter, ya da seviştiğini kabul eder ama buna önemsiz bi şeymiş gibi yaklaşır.

    r/m

    3. olay. 3. algımız neydi? dünyaya bakış açısı. kız biyolojisi çocuk yetiştirme, aile kurma odaklıdır. ama günümüz toplumu ona erkek rolleri yükler. kız bu durumda ne yapar? ya hayalperesttir, ya da gerçekçidir. gerçekçiyse, kendi kendine yeterli olduğunu düşünür, hayalperestse, onunla ilgilenecek bir erkek arar.

    g/h

    elimizde neler var?

    d/y r/m g/h

    yani her kızın üç tane soruna, iki ayrı çözümü vardır. örneğin, bi kadın : deneyci-reddeden-gerçekçi olabilir drg. bu onun karakter tipidir, drg. ya da deneyci - reddeden - hayalperesttir. o zaman da bu kız drh olur.

    8 farklı karakter tipi var. 2 x 2 x 2 eşittir 8.

    tekrardan alalım, kızın üç farklı hayat algısı vardır. ve herbiri için 2 ayrı strateji geliştirir.

    zaman açısından, deneyel veya yatırımcı olabilir.
    d/y ______________ ______________
    ciks açısından, reddeden ya da meşru kılan olabilir
    d/y r/m ______________
    ve son olarak, gerçekçi ya da hayalperest olabilir.
    d/y r/m g/h

    kaç farklı kız kombinasyonu yapabiliriz bu şekilde? 8. evet, liseliler bilir, iki üzeri n. iki üzeri üç, yani 2*2*2=8.

    8 farklı karakter tipi vardır. şu an çok karmaşık gözükebilir, gibtir edin. 8 tipi de öğrenmek zorunda değilsiniz. usta olmak istediğiniz bi tanesine odaklanabilir (kafanızdaki kıza) ve ona yönebilirsiniz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rezzzzzzzzzzz
      ···
   tümünü göster