1. 26.
    0
    beyler açım dedim ama patlıycam dıbına koyim değil bir lokma daha yemek yediklerim daha boğazımla midem arasında gişede kuyruk bekliyo o durumdayım.

    sonra kıvırdım hemen ya aslında ben o kadar da aç değilim hadi bişeyler içelim falan dedim. ne içelim nereye gidelim diye sordum fark etmez dedi.

    alkol kullanıyor musun dedim hayır dedi. hayatında hiç alkol kullanmamış benimle birlikte olduğu 1 sene 3 ay içinde de hiç kullanmadı yani yalan söylemiyormuş. aldım kızı güzel bir kafeye zütürdüm beyler o günde maç var dıbına koyim futbol fanatiğiyim gözüm kayıyor muhabbet ediyoruz ama ben sürekli maça bakıyorum falan.

    kız rahatsız oldu sonra biz karşılıklı oturuyorduk aha böyle - I - sonra kız dedi ki başka zaman yine görüşürüz istersen ben kaçayım sen maçı izle.

    giberim maçı beyler hemen pozisyon aldım " seni izlemeyi tercih ederim " dedim fark ettim dedi. dedim ki burada oturunca gözüm kayıyor yanına gelebilir miyim sakıncası yoksa.

    - tabi ne demek buyur dedi.

    geçtim yanına kalbimin atışını duymuyorsa ya kızda gerizekalılık var ya da yazık lan işitme problemi var. yanına geçtim gözlerinin içine bakıyorum. dedim ki " sen çok mu güzelsin " güldü sen nasıl görmek istersen öyle görürsün dedi.
    ···
   tümünü göster