1. 26.
    0
    beyler ertesi gün işe gittim tabi baktım biraz suratı asık dünkü olaydan ötürü sanırım.

    selam verdim günaydın dedi geçti. nasılsın dedim iyim dedi sen nasılsın diye bile sormadı. öğlen oldu aynı akşam oldu aynı. saat 5 civarı tam geçerken tuttum bunun kolundan nesrin noluo sorun ne dedim.

    dünkü yaptığın şey hiç hoşuma gitmedi dedi özür diledim ama bir anlık etkilenme diye açıkladım. sonra dedi ki bak ben de ilgi duyduğum için seninle görüşüyorum ama bu şekilde berbat etmeyelim olur mu dedi. tamam barıştık di mi hadi bişeyler içelim dedim. zaten 1 saat sonra çıkıcaz hatlar yoğun başka zaman içeriz dedi.

    yarın akşam dedim. tamam dedi. taksim olur mu diye sordum bilemiyorum konuşuruz dedi.

    bu arada mesajlar konuşmalar ben senden hoşlandım falan dedim sen çok abartıyorsun olayları dedi. sadece etkilenmedir o bak belki geçer dedi.

    nereye geçiyo lan? hiç aynaya baktın mı sen allahsız gözümü kapatınca siluetini görüyorum. demedim tabi ben eminim ne hissettiğimde dedim.

    sonra sordum ısrarla ilgi duymasam görşmezdim demiştin daha çok ilgilenmeni nasıl sağlarım diye. bişey yapma sadece zaman ver belki hiç bişey olmaz çok iyi arkadaş oluruz belki de daha fazlası dedi.

    ertesi akşam oldu. saat 6 da işten çıktık. gidiyoruz değil mi dedim. evet dedim verdiğim sözden dönmem dedi. taksim olur mu dedim nasıl istersen dedi.

    neyse beyler geçtik kadıköy'e oradan beşiktaş vapuruna ama vapurda bu kadar gelişme kaydedeceğimizi tahmin etmemiştim.
    ···
   tümünü göster