1. 3176.
    +14 -1
    beyler merhabalar, özel mesajlara çok az vakit ayırıyorum, çok geç dönebilirim. formspringteki her soruya istisnasız (aasdasda gibi karalamalar hariç) cevap atıyorum, sadece gecikebilirim. sizden isteğim, bugünkü yazımı tamamlamadan hemen sorular sormamanız, kendi aranızda bu başlık altından birbirinize tavsiyeler verebilirsiniz, çünkü çoğunuz olayın özünü kaptınız.

    beyler şimdi kadınların zaman olgusunu açalım.

    kız, deneyci mi yatırımcı mı?

    basitçe anlatırak, deneyciler bi kaç erkeğe birden pas verir, yatırımcılar ise tamamen bi erkeğe odaklanır.

    şunu söyleyebilirsiniz ki, deneyciler en başta, yatırımcılara göre daha çekici gelir.

    deney ve yatırım olgusu diğer iki olguya göre en kolay çözebileceğiniz konudur. bu durum yaşa göre veya yaşadığı ilişki sayısına göre değişebilir.

    örneklersek, kız deneyci olabilir, bi çok erkekle çıkar, sonra gerçekten hoşlandığı birine denk gelir ve yatırımcı hale gelir. bunun tam tersi ihtimali de söz konusu. diyelim biriyle tanıştı kızımız. bütün yatırımını onun üzerine kurdu, sonra kötü bi ayrılıp yaşadı, kalbi kırıldı, bu saatten sonra deneyci olabilir.

    diğer bi durum ise, deneyciler en başta yatırımcı taklidi yapabilir. bu şekilde denediği erkeklerle ilgili çok fazla ipucu toplarlar.

    diyelim ki anlattığım hiç bi gibi bilmiyosunuz, deneyci bi kızla tanıştınız. önce kız sadece sizinle takılıyo sandınız, kızı kolayca elde ettiniz. siz farkında olmadan, kız dört ayrı erkeğe sürekli pas veriyo, ve o dört kişiyi sürekli birbiriyle yarıştırıyo. fakat siz bu durumdan bihabersiniz. kız garip davrandığı zaman da, sizi sevmediğini düşünürsünüz.

    fakat siz bu kişi olmayacaksınız, siz benim yazdıklarımı okuyosunuz, kızların zihnini tanıyorsunuz artık. bi deneyciye nası davranmanız gerektiğini, onu nasıl tavlayacağını, öbür erkekleri nasıl yok edip onu sizin köleniz haline getireceğinizi, onu nasıl evcilleştireceğinizi biliyorsunuz. bu şekilde kız size iyice bağlanacak, çünkü diğer erkeklerde hiçbi zaman sizi bulamayacağını anlayacak.

    bu çok heyecanlandıran bi şey biliyorum, ama yine sabırlı olmanızı istiyorum. çünkü önce deneyci ve yatırımcı kızlar hakkında size bazı şeyler daha anlatacağım. üst düzey stratejiler göstereceğim.

    deneyci veya yatırımcı kıza baktığınız anda onlara apayrı stratejiler uygulamanız gerektiğini göreceksiniz. bi kaç erkeğe aynı anda pas veren bi kız, tek erkeğe odaklanan bi kızdan çok farklı bi zihniyete sahiptir.

    bu yüzden tamamen farklı oyun planlarına ihtiyacınız var.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster