1. 3226.
    +21 -1
    beyler başlık altında konuyu yorumlamanız, birbirinizle konuşarak olayı pekiştirmeniz çok hoşuma gidiyo. dahil olmasam da, girilen tüm entryleri okuyorum. lütfen aktif olarak katılın başlığa, bu beni yazmaya teşvik eden en önemli detay.

    neyse, ben deneyciler birden fazla erkekle takılır dediğimde, bu hepsiyle yatıyo anldıbına gelmiyo. hatta genellikle sadece bi tanesiyle yatarlar. gerçi bu durum kızın ciks algısına göre (reddeden, meşru kılan) değişir. olaya sonra bu boyuttan da bakacağız (bu yüzden üç ana grupta topladık her şeyi).

    bu benim lisedeki kız, 8 erkekten 2-3 tanesiyle yatıyodu. diğerlerini de çevrelerinde dönen, havlayıp duran fino köpekleri gibi tutuyodu. uyduları gibi yani.

    deneycilerin, bu fino köpekleri için özenle hazırlanmış stratejileri vardır. yoksa bu kadar erkeği kendine bağlayıp, çevresinde dans ettirmeyi beceremezdi zaten. hatta genellikle bunlardan birini sürekli çevresinde tutmak için özellikle seçer.

    bu fino köpeği stratejileri şunları içerir:
    -çaktırmadan ciks mesajları verirler, yapacağız imajı çizerler
    -kandırırlar, sadece takılmayı (eve gitmemeyi) tavsiye ederler, yorgun filan düşerler
    -yardıma muhtaç gözükürler, bu erkeği onu koruması için gaza getirir. işin özünde, savunmasız bi kız, erkeğin en büyük zayıf noktasıdır (yazıyı takip eden sözlük kızlarına selam)
    -eve gitmeyi, sevişmeyi (veya öpüşmeyi, cinsel teması yani kızdan kıza göre değişir) geciktirmek için, güvenmiyo triplerine girerler.
    -ilişkide "uzaktaki, ilgilenen değil, ilgilenilmesi gereken kişi"yi oynarlar mesela telefonlarınıza çok geç geri dönerler. çünkü eğer bi problem olursa dönebilicekleri bi çok kapıları vardır.

    bu stratejiler çok güçlüdür, ve erkekler bunlara özellikle dikkat etmelidir. okuyanların bu yazdıklarımı tekrar tekrar okuyup, mümkünse ilişkilerini gözden geçirmelerini, etrafındaki ilişkilere bakmalarını, ve asla unutmayacak şekilde ezberlemelerini istiyorum.

    çünkü bu stratejiler, kızın deneyci olduğunu ele veren en önemli taktiklerdir (bu kızlar çok zor gözükmesin gözünüzde, bunları da havada karada zütürebileceğimiz stratejilerimiz var).

    deneycileri özetlersek:
    -aradıkları "mükemmel erkek"ten çok, bi çok erkeğin kombinasyonuyla birleşen yoğunluktur.
    -fazla erkek, onları önemli hissettirir, kendilerini değerli ve istenen bi birey zannederler.
    -hepsiyle birlikte yatmazlar/cinsel yakınlaşmada bulunmazlar.
    -etraflarında fino köpekleri yaratmak için belirgin stratejileri vardır.
    -eğer doğru teknikleri uygularsanız, deneycileri kolaylıkla yatırımcı haline getirebilirsiniz, onlar da buna meyillidir.

    başlığı takipteyim. bi sonraki entryde yatırımcıları anlatacağım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster