1. 3551.
    +13 -2
    bu ciks konusunu uzun tutuyorum bilerek. bu entryde reddedenleri bitiricez.

    son derece reddedenlerden bazen kız arkadaşları çok fazla iğrenebilir. çünkü genellikle bunlar "diğer kızların hepsi kaltak" tarzı konuşmalar yaparlar. 10'dan fazla ilişkisi olmuş kadınlara çok fazla eleştirel yaklaşırlar.

    ortalama reddedenler, hayatında en fazla 15 erkekle falan cinsel etkileşimde bulunurlar. bu çok gözükebilir, ama unutmayın ki beyler, kızlar sadece gençken yoklar, bunların +40 yaşları da var..

    bu tipler, meşru kılanlara göre, büyüdükçe daha cikse açık hale gelirler. bi süre sonra ciks sorunları çözülür, ve erkeklere karşı daha açık olurlar. buna barney stinson, "puma efekti" diyor.

    bi kadın reddedense, bu onunla uzun süre sonra yatabileceğiniz anldıbına gelmez. anlatacağım ileri düzey tekniklerle, kızın zihnini manipüle edip, nasıl güzel bi ciks tecrübesi yaşayacağınızı öğreneceksiniz.

    bunlara reddedenler dememizin sebebi. reddetmeleri. harbiden reddederler. sevişmeye uzak bakarlar, ama gibinizin dibinden ayrılmazlar. "henüz değil" bilmemne diye zırvalarlar, ama sizi takip etmeye devam ederler. sanki vajinalarında mücevherler saklıyo gibi triplere girerler. sizi de avcı olarak görürler. sanki bir şey kaybedecekler a.k.

    ciksleri daha acılı olur. ama seviştikten sonra da deli gibi bağlanırlar, kurtulmanız zor olur.

    kısaca özetleyelim :
    -reddedenler, meşru kılanlardan daha az ilişki yaşarlar.
    -reddedenler içten içe büyük sırlar taşır (sadece "o" erkek bunları öğrenebilir) (birini anlattığı zaman kız sizin demektir)
    -aldatmaya meyilli değildirler, aldatsalar da söylememeye and içerler.
    -reddedenler ciks konusunda konuşurken, veya ciksle ilgili herhangi bi şeyde daha utangaçtır.
    -bi kızın reddeden olması, onunla yatmanın zor olduğunu göstermez. sadece farklı bi stareteji uygulamanız gerekir.
    -reddedenler, etrafında, erkeklerle takılan kızlara çok eleştirel bakarlar.
    ···
    1. 1.
      0
      rez yeni okuyorum
      ···
   tümünü göster