1. 3701.
    +16 -2
    bu meşrulaştıran kızlara ciks konusunda çaresiz gözükürseniz, onlar için ciksi tekrar büyük bi olay haline getirirsiniz. bu da çok fazla avantaj yaratıyo. genel olarak bu tarz bi kız, bi erkeğin azdığını hissedince ona karşı olan saygısını kaybeder. kıza bu şekilde yatakta umutsuz imajı çizerseniz, kızın cinsel duygularını tekrar aktive edebiliriniz.

    kozlarınızdan bahsetmişken, meşrulaştıranlar bazen bazı görüşlerini askıya alabilirler. yani çok açıktırlar bu konuda. bu da onları cinsel olarak yeniden şartlamanız konusunda size büyük avantajlar sağlar. bunu yaptıktan sonra da diğer insanları sapık gibi görür ve hep sizi ister.

    ama tekrar söylüyorum bu tip ana stratejileri tek tek kadınları tiplere ayırdığımızda vereceğim.

    eğer meşrulaştıran bi kızla çıkıyosanız, uyanık, tetikte olmalısınız. meşrulaştıran sizin sevginizi test etmek için sınırlarınızı zorlayabilir. ve bunu sürekli yapar, habire ne kadar ona uygun erkek olduğunuzu görmek ister. bu yüzden fireler vermemeli, bu testlerin büyümesini engellemeli ve daha filizlenmeden kızı azarlamalısınız.

    bu nedenden dolayı, deneyciler de erkekleri sıkar, fakat ana testleri geçebilirseniz, sizin de şaşırabileceğiniz şekilde sevişmeye başlarsınız kızla. kızdan ayrıldığınız zaman da, bu tip oyunlara karşı bi direnç geliştirmiş haldesinizdir zaten.

    son olarak, bi tavsiye daha. reddeden iyi kızdır, meşrulaştıran kötü kızdır gibi hatalı düşüncelere kapılmayın. hayattaki bu stratejileri, onların ne kadar iyi bi ruha sahip olduğunun bi göstergesi değildir. çoğu türk erkeği bu yanılgıya düşer, amanın. bu onların kendilerini savunurken kullandıkları iki farklı taktik sadece. bu iki taktiği anlayacak, ve kendi çıkarlarınız için kullanacaksınız.

    özetlersek:
    -meşrulaştıranlar hayatı boyunca nispeten en fazla sevişmiş kızlardır.
    -meşrulaştıranlar, cinsel anlamda daha rahattır, çünkü her zaman bunu meşrulaştıracak bi nedenler bulurlar.
    -ciks meşrulaştıranlar için büyük bi olay değildir.
    -meşrulaştıranları herhangi bi saygısızlıklarında hemen cezalandırmalısınız, kızmalısınız. onun oyunlarını yememelisiniz. sonra sizi "o benim sadece arkadaşım" muhabbetlerine dahil eder.
    -meşrulaştıranlar çok fazla cinsel gerginliğe sahiptir. karşılarında rahat ve ilgisiz gözükmelisiniz, yoksa sizi gözden çıkartır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster