1. 3776.
    +16 -1
    bu bilgileri yakında bi bloga da aktaracağım, bu şekilde elinizin altında kalıcı bi rehber olacak, olayın özünü anlayın yeter, bi şey ezberlemenize gerek yok.

    beyler son olarak hayalperestler :

    bunlar mutlu bi çift, mutlu bi evde, mutlu çocuklar gibisinden hayaller kurar. ve kafalarındaki böyle imajlar harbiden çok güçlüdür. bunların hiçbir zaman olmayacağını hesaba katamazlar. korkularını böyle mutlu tablolarla örterler. fakat günü gelince de bu tip şeyler onlara çekici gelmez. çünkü bunlar hayalperesttirler, hayale asla ulaşılamaz.

    çoğu hayalperest kız, becerekli/yetenekli insanların içinde yetişir. bu insanları hep mutlu hayal eder. çoğu hayalperest ailesiyle aynı evde uzun süre yaşamıştır/yaşar, babalarının ilgiyle baktıkları bi işi vardır, anneleri ev hanımıdır, güzel yemek pişirir.

    onların bu hayaline, geçmişine, doğasına zütüren erkekleri sever bu kızlar. sonuç olarak bu tip kızlar, gelecek konusunda daha sabırsızdırlar, çünkü biri tarafından sahiplenme hislerine çok bağlıdırlar.

    hayalperest biriyle çıkmak, en tatmin edici ilişkilerden biridir. bi erkeğe çok güçlü duygusal deneyimler yaşatırlar. gerçek aşkın içinde olduğunu inanırlar, ve sorarsanız hemen sizinle ilgili gelecek idealini anlatırlar

    hayalperestler gün içinde hayal kurmayı çok severler. burada uygulayacağımız taktik kızın hayallerinden birinin içine bi şekilde dahil olmak olacak. bu kızları tavlamanın kesin yolu budur.

    bu kızlarla bi yıldan fazla çıkarsanız evlilik konusunda baskı yapmaya başlarlar. bu bazı erkekler için çok iyi olabilir. benim için değil mesela. bu durumda kalp kırıklıkları yaratabilir.

    özet:
    -hayalperestler genellikle yetenekli erkekleri izlediği ortamlarda büyümüştür.
    -hayalperestlerin canlı, hayat dolu bi hayalgücü vardır.
    -hayalperestler genellikle evliliğe çok sıcak bakar.
    -hayalperestlerin gelecek görüntüleri kesin bi şekilde kafalarında bellidir.

    beyler hangi kombinasyon hoşunuza gitti? ben ymg'den vazgeçmem.
    ···
   tümünü göster