1. 1.
    +984 -48
    adım baran 15 yaşındayım. lise 2 ye gidiyorum ve çalışkanım. beni herkes üniversiteli sanıyor peki nasıl?

    1- komşumuz tonguç abinin daha sonradan adının transkript olduğunu öğrendiğim kağıdını altım ve fotoşok la adıma uyarladım. notlarımada "tembel öğrenci bu yaaa" desinler diye hep dc,cc,fd falan yazdım ara sıra bir kaç tane aa kouyorumki mal sanmasınlar.

    -mahalledin hekırı okan abiye universitenin veritabanını heklettim ve orda adıma bir sayfa açtım. istediğim zaman notlarımı okan abi giriyor. bazen muallakliğine ff veriyor.

    2- kimsenin pek bilmediği bir bölüm seçtim ki karşıma az meslektaş çıksın. ama yinede çıkıyor bazen.

    3- aynı bölümden denk gelir diye seçtiğim bölümün derslerine ait kitapları aldım bir güzel hatim ettimç soru sorulduğunda hemen cevap verebiliyorum. şu an : genel matmatik 1-2, genel fizik1-2, analiz, ileri matematik, difaransiyel denklemler, lineer cebir, modern fizik, rötativite, termodinamik, istatistik derslerini süper derecede biliyorum ve soru geldiğinde anında cevabını verebiliyorum. kimse çakmıyor bu durumu.

    4- ekşisözlükten kendime bellediğim bir okula ait 68 sayfa yazı okudum. sanki orda yaşıyormuşum gibi geliyor artık bana. google maptan haritasını çıkardım ve birisi yer sorduğunda hemen söyleye biliyorum. bütün cafelerin wireless şifrelerini edindim.

    5- şenlik zamanlarında kim gelecek hepsini 1 hafta öncesinden takip ediyorum. sonra konser sonraları ekşisözlükten yorumları okuyorum ve ben gitmişim gibi davranıyorum ( adamın performans berbattı yaaa)

    6- babam harçlık verdiğinde 240 tl ayırıp gerisini 2 günde harcıyorum. sonra "yaaa kanka para bitti ay sonunu getiremeyecem" diye etnryler giriyorum. haftada 3 sefer makatna yiyorum.

    7- ayırdığım 240 tl yi her ayın 5in de ziraat bankası hesabıma yatırıyorum. ayın 6`sı geldiğinde. "kanka burslar yattı bu gün içelim" falan diyorum.

    işte bu şekilde liseli halimle bütün sosyal çevrem üniversiteli olmuş durumda. zaten büyük gösteriyorum (17-18 falan) hafiften bıyıklarım var. jilet vuruyorum ki tam çıksın. topsakal falan bırakıyorum.

    yani anlayacağınız sizi işletiyorum. bu da böyle bir itirafım.
    ···
   tümünü göster