1. 1.
    +3
    beyler internette rasladım http://illuminati.org/ sitesindeki geri sayımı biliyorsunuzdur. bilmeyen varsa da girsin sayfaya ctrl+a yapsın görsün. illüminateyi bilmeyen de ctrl+w yapsın öğrensin. bu geri sayımın anlamı olarak bilgiler paylaşılmış ;

    Site 95 ten beri açık. illuminati'nin 6.Aralık.1999 tarihi için planladıkları "yeni dünya düzeni tarihidir. Ancak 1999'da yaptıkları hesaplamalar tutmadı, şimdi de 6. aralık.2011 tarihine geri sayım yapıyorlar.

    Onların hesaplarına göre, 6 aralık tarihinde gökyüzünde ikinci bir güneş belirecek. Bu güneş şeytanın güneşi olacak ve ona inananların çağı başlayacak. denmiş.

    iki çeşit fikir belirdi aklımda,
    1, hadi şeytanı falan gibtir et orası batılıdır dedim o tarihte çok büyük bir olay gerçekleşebilir savaş vb. ki olmayacak şey de değil yani.

    2, hani 2012 güneş ışınları falan filan.. eğer batılı kabullenirsek bunla bi kombinasyon oluşabilir diye düşündüm falan.

    Özet: 2012 de yarra yedik

    o değilde fok balıkları nasıl yanlız lan. habire gibişiyolar amk

    edit. zaten bizim modlar da mason falan çıktı bu zıppır gruba da üyelermiş amk. biz koyunuz kankalar uyanmaya calısıyorum ben siz de deneyin amk (uykuya ihtiyacım var orası kabul)
    ···
   tümünü göster