1. 76.
    0
    45 züt ettim gibtirin gidin ggogledan veri arayın falan demişsin. hiç gerek yok. sizi züt etmek için insanda 2 gram akıl olması yeterli.

    önemli olan borç değil gelirin borca oranı demişsin. peki bu ülkenin geliri nereden bunu bi açıkla önce. üretimlemi-kalknınmayla sağlanan bir gelir? yoksa herşeyi sat gitsin, sıcak para gelsin şeklinde hazır paraya dayalı bir gelirmi. ve bu gelir kesildiği anda o tonla borcu nasıl ödeyeceksin acaba. yunanistanı örnek veren cahiller sürüsü: yunanistan da şimdiye kadar hep yardımlarla hazır parayla değirmen döndüren bir ülkeydi ve battı. ve o tonlarca para yardımı yapan ülkelerin hiçbiride battıktan sonra giblemedi yunanistanı.

    ulan insanda 2 gram akıl olur. şuan durum iyi diye "çokyaşa dexer, başbakanım padişahım" demeye ne gerek var. kendi dönemini bolluk içinde yaşatmak uğruna ülkenin geleceğini dinamitleyen dexer ve tayfası. sende mevcut durum iyi diye "akp süper parti yauv" diyosun o salak beyninle. ha bu arada hiç şikayetçi değilim bu durumdan kendi eden kendi bulur ricam herkesin oylarını ak partiye atması.
    ···
   tümünü göster